Ha fogyózol és rádtör a zabaroham/édességfalás mit csinálsz, hogy fogod vissza magad/mit eszel?
Hat akkor rossz úton vagy , kerdezö .
Ha normalisan etkeznel nem kene " rengeteg zöldseget" enned es nem volna falasrohamod. Te ha igy folytatod nagyon el fogsz hizni , szetsresszeled magad.
En ugy fogytam 20 kilót h nem kivantam az edesseget , pedig azelött imadtam , fogyókúra alatt vettem magamnak sutit es nem tudtam megenni csak a felét , nem vagyok kiéhezve mint te, pont ezt akartam elkerulni , es úgy hiztam el h úgy ettem mint te
Ez ismerős, hogy "na most akkor kihasználom és most egy ideig utoljára még eszem ebből rengeteget". Azt hiszem, sokak agya elmászkál néha ilyen irányba, de látnod kell, hogy ez butaság... Lefogyhatsz úgy is, hogy nincs tiltólistád, de akkor vissza kell fognod magad. Úgy könnyebb, hogy nem ez az utolsó lehetőség, de van, akinek nem működik, az az adott ételt jobb, ha hanyagolja (én a sült krumplira tudok nagyon rászállni, így az nagyon alkalmi dolog s ez nekem így tökéletes).
Fura volt az a hozzászólás, hogy tarthatatlan a kenyér nem evése, nagy tömegek hagyták már el a kenyeret örökre, sokunknak igen könnyen ment egyik napról a másikra. Van, akinek jó a drasztikus váltás. Van, akinek nem. S van, aki sokmindent kizárhat, de van pár szent étele, amit jobban tesz, ha nem hagy el, mert csak belebolondul... Ésszel kell életmódot váltani.
A sok zöldség OK lehet, de persze más is kell és van, akinek a sok zöldség erősen akadályozza a fogyást. Lehet, hogy alkalmasabb lenne valami táplálóbb étel. Eleve minek ennénk csak zöldséget? Az kalóriaszegény cucc. Biztos van, aki a kalóriakerete kimerülése után szívesen rágcsálja, de van, aki jobb, ha nem eszik, ha nincs kerete egy alapos étkezésre (ha mégis éhes, szerintem ne foglalkozzon a kerettel, max. másnap tervezzen jobban vagy mozogjon többet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!