Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha fogyózol és rádtör a...

Ha fogyózol és rádtör a zabaroham/édességfalás mit csinálsz, hogy fogod vissza magad/mit eszel?

Figyelt kérdés
Mit csinálsz helyette,hogy lehet leszokni a gyakran jelentkező falasrohamokrol,kenyszerevesrol,ejszakai,zugevesrol?

2017. szept. 2. 08:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Hat akkor rossz úton vagy , kerdezö .

Ha normalisan etkeznel nem kene " rengeteg zöldseget" enned es nem volna falasrohamod. Te ha igy folytatod nagyon el fogsz hizni , szetsresszeled magad.

En ugy fogytam 20 kilót h nem kivantam az edesseget , pedig azelött imadtam , fogyókúra alatt vettem magamnak sutit es nem tudtam megenni csak a felét , nem vagyok kiéhezve mint te, pont ezt akartam elkerulni , es úgy hiztam el h úgy ettem mint te

2017. szept. 2. 13:36
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is így voltam mint te és el is híztam az évek alatt. Most nyáron elegem lett. Megkértem a férjem segítsen mert egyedül nem megy. Megkértem hogy ne engedjen zabálni. Először is nem tartunk itthon azóta csipszeket, csokit, édességet. Ez hat mert ezeket nem tudom felzabálni. Ezer féle hülyeséget próbáltam ki a koplalástól a gyümölcs reggelire, 2 joghurt 1 nap, nevű rémségekből. Erre a férjem( aki normál súlyú és soha nem volt elhízott) azt mondta egyek normálisan. Mindenből de mértékkel. Nem probléma így egy születésnap hiszen 1 szelet süti az a normális kategória. Először nehéz volt normálisan enni de nem engedett zabálni. Elvette. Megszoktam. Most már nem is csinálom 3 hónapja. Még túl sem ettem magam. Eszek mindenféle ételt. Ma pizza volt ebédre. Nem egy egész mint régen csak 4 szelet. De mindenből eszek. Sütit ritkán. Kb heti egyszer vagy ünnepekkor. És megy le a heti 1 kiló. Szerintem is valami gáz van az étrendeddel. Nem kellene ennyi zöldséget enned. Most ez ne értsd félre mert egészséges de valami mégis hiányzik és egyoldalú. Ezért vannak a rohamaid. Vagy keveset eszel vagy megvonsz dolgokat vagy egyoldalúan eszel vagy ezek mind. Az biztos hogy rosszul csinálod hisz jelez a szervezeted.
2017. szept. 2. 19:21
 13/19 A kérdező kommentje:
Rengeteg repat eszem parolva meg nyersen ,uborkasalatat,zoldbabot ecettel íróval meg írót kakaóporral. Es amint elkezdek enni kis házi füstölt majast bekattan az agyam es telefalom magam mindennel:(
2017. szept. 2. 21:11
 14/19 anonim válasza:
44%
Én nagyon szeretem az édes ízt. Vettem egy e-cigi szerűséget, vettem hozzá nikotinmentes folyadékokat tutti frutti és nutella ízesítésűt. Olyan édesek, hogy azt elmondani nem tudom. Szóval én ilyenkor"cigizem". Megvan az édes íz illúziója. Azóta nem eszem csokit és mindenféle cukros rágcsàt.
2017. szept. 2. 22:05
 15/19 anonim ***** válasza:
Ne a sok zöldséget zabáld. Hanem mindenből egyél normálisan. És akkor nem fogsz bekattanni. Én is szívesen zabálnék májast ha ennyi zöldséget ennék. Szóval itt a bibi a fogyókúrádban.
2017. szept. 3. 16:29
 16/19 anonim ***** válasza:

Ez ismerős, hogy "na most akkor kihasználom és most egy ideig utoljára még eszem ebből rengeteget". Azt hiszem, sokak agya elmászkál néha ilyen irányba, de látnod kell, hogy ez butaság... Lefogyhatsz úgy is, hogy nincs tiltólistád, de akkor vissza kell fognod magad. Úgy könnyebb, hogy nem ez az utolsó lehetőség, de van, akinek nem működik, az az adott ételt jobb, ha hanyagolja (én a sült krumplira tudok nagyon rászállni, így az nagyon alkalmi dolog s ez nekem így tökéletes).

Fura volt az a hozzászólás, hogy tarthatatlan a kenyér nem evése, nagy tömegek hagyták már el a kenyeret örökre, sokunknak igen könnyen ment egyik napról a másikra. Van, akinek jó a drasztikus váltás. Van, akinek nem. S van, aki sokmindent kizárhat, de van pár szent étele, amit jobban tesz, ha nem hagy el, mert csak belebolondul... Ésszel kell életmódot váltani.

A sok zöldség OK lehet, de persze más is kell és van, akinek a sok zöldség erősen akadályozza a fogyást. Lehet, hogy alkalmasabb lenne valami táplálóbb étel. Eleve minek ennénk csak zöldséget? Az kalóriaszegény cucc. Biztos van, aki a kalóriakerete kimerülése után szívesen rágcsálja, de van, aki jobb, ha nem eszik, ha nincs kerete egy alapos étkezésre (ha mégis éhes, szerintem ne foglalkozzon a kerettel, max. másnap tervezzen jobban vagy mozogjon többet).

2017. szept. 3. 16:54
 17/19 anonim válasza:
A falási roham sosem jelent jót,nem akarok pesszimista lenni,így azt mondom neked,ne éheztesd magad,szeresd a testedet,bánj vele jól,mert ha éhezteted,bosszút fog állni rajtad.Én régebben éheztettem maga,és akkor voltak ilyeneim.Ne tedd.Egyél minden(mindenből csakis a legjobbat),gondolom szénhidrátot kerülöd,a jó minőségű szénhidrátoktól ne félj.(teljes kiőrlésű,rizs,még a krumpli is belefér).Egyél sok zöldséget...az jól eltelít,vagy zsírt...zsíros ételek is kellenek,mértékkel.Ne éheztesd magad,kérlek.
2017. szept. 5. 16:19
 18/19 anonim válasza:
100%
10 perc kaja élvezet nem ér meg 10 nap szenvedést... kb addig van bűntudat
2017. okt. 16. 08:21
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha rámtör az ehetnék, akkor a céljaimra gondolok. Hogy mit is szeretnék valójában. Meg ilyesmi. Ha nagyon rossz, akkor egyezkedek magammal. Megeszem ezt, de ma már nem eszek mást, vagy kibírom. És döntök, de be is tartom.
2017. nov. 26. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!