Zabaroham ellen megoldás?
Mi lehet az oka, min kellene változtatnom, ahhoz hogy ezeket a zabarohamokat elkerüljem?Vmi hiányzik a szervezetemnek,vagy mitől lehet ez?
Az a baj,hogy akaraterőm sincs,hogy ezeknek ellenálljak,azután meg bűntudatom lesz.:S
Iszonyú érzés, és nem bírok leállni.Csak tömöm magamba a linzereket és fasírtokat,meg amit éppen megkívánok.Sőt már miközben eszem,már azon gondolkodom,mit ehetnék ezután.Pár pillanat alatt több ezer kalóriát tömök magamba.:S
Segítség!
Igazából csak súlytartón vagyok(életmódváltás,de ezek szerint rosszul), de ennyi hétvégenti zabálással és kilengéssel azt hiszem lassan már újra fogyókúrába kell kezdenem...mert gondolom ennek látszatja lesz.Még akkor is,ha a többi napom úgymond "lightos".Jól mondom?
Huh...nem tudom min kellene változtatnom,vagy mi szükséges a szervezetemnek,ami miatt ezek a rohamok rámtörnek.De már nagyon elkeseredett vagyok a mai és a tegnapi nap zabálása után.Egyszerűen nem tudok megálljt parancsolni magamnak,pedig már nem is esik jól,a hasam pedig szétfeszül és rosszul vagyok a sok cukros linzerektől...:S
sajnos mással is előfordul...egyszerűen emberből vagy...
valószínű, hogy Hölgy vagy, talán egy jó partner kellene...aki jószívvel segít...pláne, ha olyan pasid lenne, aki imád, az rákényszerítene a szelíd, aranyos dumájával, és együttdiétázásával...
tudom, hogy tudod..de vigyázz... én is ilyen voltam...aztán majdnem rámentem...na ekkor lett akaraterőm..pedig nagyon -nagyon sanyarú a diéta! de MEGÉRI!
két dolog:
utálom a norbit, egy könyve viszont jó a kövér ember nem bűnös olvasd el ez pont erről szól, a többi könyve egy f.s
A másik hogy normálisan beállított diétával, megfelelo mikrotápanyag beállítás után nem hiszem el hogy ezek rádtörnének,de ahogy olvasom ez inkább lelki dolgok nálad, lélekdoki...
csórósodj le.
akkor hiába jön rád a hiszti rohamod.
odamész a hűtőhöz,kinyitod de üres lesz.
taichizz többet, tedd rendbe a lelked. vagy élj bűntudatban, akkor ajánlom a keresztény vallást..
illetve a tai-chi gyakorlása és a keleti filozófia, életfelfogás magadévá tétele mellett a táplálkozási szokásaikat is vedd át. kiegyensúlyozott táplálkozás mellett NEM LESZ fizikai nyomás, vágy a túlevésre. ugye ez bizony tápanyaghiány miatt van.
a mozgás és a lelki részen pedig segíthet egy Tai-Chi edzés, gyakorlás. jó esetben nem csak formát és harctechnikát tanulsz, de a lelki dolgokon is segítenek.
Aczél.
Köszönöm a válaszokat.Tényleg lelkileg kellene összeszednem magam.Persze nem árt,ha az önuralmamat is gyakorlom, de tai-chi-ra nincs lehetőségem sem itt,sem a közelben.A tippet azért köszönöm,utána is olvasgattam.
Hát igen...elhatározás megvan, már csak véghez kellene vinni ezeket a terveket(önuralom,lélek rendbe rakása).Étrendemen is kellene változtatni,ugye jól sejtem?Vagyishogy annak is döntő szerepe van az ilyen zabaroham kialakulásában?
utálom a norbit, de ezt a könyvét tényleg ajánlom, vannak benne ordenáré nagy hülyeségek is, de pl erre magyarázatot ad:
"Nem éhségből, csak az ízek érzékelése miatt eszek...de ezeket az ízeket az egészségtelen,cukros,olajos ételekből kapom csak meg.:S
"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!