Székrekedés mi a megoldás?
Sajnos én sem tudom a tutit, csak tippeket, merre indulj el.
Jógázók ismernek egy pontot, amit meg kell nyomni a bélen, az elinditja a székelést.
Kamillatea, egyéb gyógytea jó rá, ennek is utána kellene járnod szakembernél, hogy miféle kell rá, de lehet, hogy az is elég, ha megkérdezed az eladót a bioboltban.
És orvosnal is kell érdeklődni, mert valoban osszefugg valamiylen szervi rendelleneséggel. Én is nehezen kakilok, a tuneteim azonosak, de azért hetente többször is van kaki.:)
Nem tudom, mennyi light kólát iszol, de az teli van olyanfajta édesítővel (otthon kávéba is teheted, meg teába), ami megindotja kakilást. De ha hozzá van szokva a szervezeted, akkor már nem hasznal olyan nagyon.
Volt hasmenesem, ami rendes kakiadagokkal kezdodott, 8 napi kaki jott ki 2 ora alatt, és utana 8 napig semmi. Tehát 8 napi ételt/kakit tárol a testem, ez szörnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!