Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ma minden összejött, rosszullé...

Ma minden összejött, rosszullét, stressz stb és rám jött a zabaroham, most mit tegyek, remegek a félelemtől, mi ez mi van velem?

Figyelt kérdés

reggeli 1db rozszsemle vajkrémmel, 1szelet sajt, 2szelet csirkemellsonka, 1db paradicsom és uborkaszeletek

tízórai alma körte 1-1db

itthon zöldségkrémleves 1marél tésztával

1tál krumplifőzelék fél csomag light mozzarella sajttal azok a kis golyók 1 kis szelet füstölt hússal

uzsonna 2db alma 1körte

vacsora zöldségkrémleves 1marék tésztával, fél csomag light mozzarella sajt (a másik fele) 2szelet csirkesonka 1db paradicsom 3db abonett

vacsora után 3marék pörkölt mogyoró

é s 9re lett kész a sütőtök abból megettem kb 1 kilüt tudom szörnyű de nem tudom mi van velem, nem értem most meg annyira remegek meg a dobog a szivem mert lefogytam de nem akarom visszahízni 165/50/L

2012. okt. 9. 21:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Hogyan fogytál le?
2012. okt. 9. 21:19
 2/4 A kérdező kommentje:

alig ettem

2hónap alatt 78kilórol fogytam le 40re

2012. okt. 9. 22:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez nem egészséges, 50 kilóval már-már a kórosan sovány kategóriába hajlasz, az étrended abszolút jó, kb megfelelő mennyiségű kcal-t vittél be ma. Egy kis sütőtöktől ne legyen lelkiismeretfurdalásod, pláne 50 kilóval. Ha szarul érzed magad akkor tornázz vagy holnap menj el extrán edzeni, futni.
2012. okt. 9. 23:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Őőő izé, engem akkor nagyon átvertek, mert normális mennyiség minden. =D Ha szigorúan vesszük akkor MAX.(!) a sült tök a kritikus, de alkalmanként ilyesmi bőven belefér.
2012. okt. 10. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!