Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rezia első hónap folytassam?
Sziasztok!
Ma este kellene a 10. szemet be vennem, de a menstruációm még mindig tart, holott mindig 5 napos.. Tudom, ez előfordulhat, mert szoknia kell a szervezetemnek a tabit..
DE, 3 napja folyamatosan szédülök.. ülve, állva, fekve..
és hányingerem van.. Ilyenkor mi van? Szedtem anno mást , 10 éve volt, a nevére se emlékszem, de semmi bajom nem volt mellette.
Védőnőt kérdeztem (van babám) szerinte hagyjam abba azonnal, mert nem bírja a szervezetem.
Most mit tegyek ?
ha most abba hagyom akkor újra meg jön? még el se múlt..
28 éves vagyok..
közben lefertőztek a gyerekek.. jó beteg lettem.
tabit szedem, 13. szem jön (asszem), de pecsételek.. már kínomban c vitamint eszek, hátha segít elmulasztani.
marhára véd a tabi, esély sincs összebújni, így tuti nem lesz terhesség :(((
nőgyogyi azt mondta, hogy nem szabad megszakítani a ciklust.. nem hagyhatom abba. már nem szédelgek, gondolom az a betegség kezdete lehetett. pecsételés maradt. arra meg azt mondják, hogy az első 3 hónapban előfordulhat.
idegörlő:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!