Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a menses első és második napján elkezdtem a fogamzásgátlót szedni (pár hónap szünet után), de abbahagytam, több tablettát nem vettem be, az okozhat vérezgetést?
Figyelt kérdés
Sajnos úgy alakult, hogy utána nem tudtam többet beszedni(el kellett utaznom, itthon maradt). Egy hete kellett volna megjönnie a vérzésemnek,pár napja barnásan vérezgetek. ez lehet ettől a 2 szem tabitól is? Gumival védekeztünk, tehát nem hinném, h terhes lennék. Van valakinek hasonló tapasztalata?2012. jún. 13. 08:26
1/1 anonim válasza:
Igen, hiszen az abbahagyás hozza meg a mensest!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!