Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Akik használják a hoodia...

Akik használják a hoodia p57-et jelentkezett-e rosszul lét, szédülés, fáradékonyság, furcsa érzés, végtag "bizsergés"? Két napja használom a szert és az étvágyamat valóban elnyomja, de elég kellemetlen érzést érzek. Abba hagyjam, ne hagyjam abba?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 3. 17:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Egyáltalán miért kezdted el?Ez a spray az idegrendszerre hat,azon belül is központi idegrendszerre:a hypothalamus lenne felelős azért,hogy éhséget érezz,de mivel a spray hatóanyagai gátolják ezt,így nem leszel éhes,de számos mellékhatás jelentkezhet,ami a központi idegrendszerrel kapcsolatos:főleg a testhő,a szomjúság és a hormonális szabályozás sérülhet,valamint a mozgatórendszer hibái:zsibbadás,bizsergés.

Mindenképp hagyd abba,az ilyenek soha nem vezetnek jóra.Védőnő leszek hamarosan,már eddig is nagyon sok,a súlyukkal küzdőnőt láttam,de ilyen módszert sose mondanék.Sajnos marad a sport és az egészségesebb ételek,diéta.Hidd el,nekem se hatott még ezen kívül semmi,ne tedd tönkre magad!

2012. ápr. 3. 17:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Ajánlották,hogy tényleg nagyon jó szer,de már rádöbbentem,hogy egyáltalán nem...abba hagytam és azóta semmi bajom nincsen,tünetmentes vagyok!
2012. ápr. 9. 23:22
 3/5 cipi8 válasza:

Én lassan 2 hete szedem a P57-et és kb. 3 nap múlva éreztem hogy jelentősen csökkenti az étvágyam! Sajnos eléggé magas a vérnyomásom és saját felelősségemre kezdtem alkalmazni napi 1 szemet vettem be kb dél tájékába, az első napon piszkosul rosszul voltam, éreztem hogy nagyon ver a szívem de más nem volt! Másnap már nem voltam rosszul de azért ha jobban megerőltettem magam akkor egy kicsit megdobogtatott, de vettem fokhagyma halolaj kapszulát és 2 nap-ra rá már nem volt semmi mellékhatása és a vérnyomásom is visszább esett! Ugyanis magas vérnyomásban illetve szív és érrendszeri betegségben szenvedőknek nem ajánlják! Most már napi 2 P57-et és 2-3 fokhagyma kapszulát is beveszek mellé de semmi bajom nincs! Étvágyam nagyon kicsi de napi 2 korpás kifli egy kis felvágottal meg egy kis gyümölccsel és kb. 2-2,5 liter sav mentes vízzel bőven elvagyok úgy hogy nem koplalok. Mondjuk cukros üdítőket, csokoládékat és kenyeret abszolút nem fogyasztok már! Ja még mellette minden nap iszok 2 alkalommal bio almaecetes vizet (1 e.kanál almaecet + 3 dl víz) ez csökkenti az étvágyat gyorsítja az anyagcserét és égeti a zsírt! 128 kg-ról 10 nap alatt 122 kg-ra sikerült csökkenteni a súlyomat, nem hittem először a szememnek, mert akár hányszor a mérlegre álltam mindig csak többet mutatott, most meg csak csökken! Nagyon megvagyok elégedve a P57-el és a többi készítménnyel! Még legalább egy tízest dobni akarok le és utána nézek valamilyen sportolási lehetőséget mert legalább 85-90 kg akarok lenni! Van két ismerősöm aki szintén szedi a P57-t és már az egyik 17 kg-ot dobott le a másikat pontosan nem tudom de szemmel láthatóan nagyon sokat fogyott!

Sajnos a P57-et hamisítják és azokra nagyon sok a panasz, az eredetinek a doboza hátulján van egy hologramos matrica és egy picit kisebb is a kapszula mint a hamisítványnak!

Úgyhogy én továbbra is szedem és mert régen volt ilyen siker élményem és már a közérzetem is sokkal jobb, a talpam régen nagyon fájt sokszor a sok járkálástól mivel vendéglátásban dolgozom és szoktak bulik lenni hétvégenként! Most hétvégén is volt de már nem fájt a talpam egyáltalán mint előtte és ugyan abba a cipőben dolgoztam.

2012. ápr. 10. 23:12
 4/5 anonim ***** válasza:
semmilyen mellékhatása nem volt nálam.
2014. dec. 29. 12:59
 5/5 anonim ***** válasza:
lehet, hogy belefutottál egy hamisítványba, nem? én az eredetit szedem, és nem volt vele probléma.
2014. dec. 29. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!