Meghalok egy kis szénhidrátért, de annyira, hogy már megpróbáltam lefeküdni aludni is, hogy elfelejtsem de nem megy. Elvileg nem lehetne zabaroham normális kcal mennyiség mellett, nem?
miket ettél még? mennyiség, lehet hogy csak te gondolod soknak és valójában egy kicsit túlszámoltad
egyél egy ksi túrót almával, vagy simán csak egy almát
Mondjuk belegondolva asszem az a gond, hogy az uszonnám volt kevés (1tojás, fél uborka) és ott csúszott meg a dolog, de az meg azért, mert tízóraira viszont ha jól számolom több mint 400 kcal volt. Ettem egy tojást, egy szendvicset amiben volt 4 szelet sonka, 1 szelet light trappista, 1 light medvesajt. Ebédre pulykabrassói rizzsel, elég zsíros, normális éttermi adag. Reggeli szintén zabkása, nincs mérlegem de kb. 50g +gyümölcs.
Valahogy soknak éreztem az ebédig bezárólag, és kevés lett az uzsonnám ha jól sejtem.
Nahát, tényleg ez lehet a gond, a BMR kalkulátor szerint 204g körüli ch-t kellene ennem, ehhez képest a két zabkása meg a kenyér volt mondjuk 60g, egy adag rizs meg saccra még 80g. Mondjuk ha a zöldséget gyümölcsöt beleszámolom, meg valamennyi nyilván a többi dologban is van amit ettem, akkor ennek közelítenie kellene a 200-at.
Most ettem egy almát, meg két szelet light trappistát, meg egy mackósajtot. Ugyanúgy vágyom valami szénhidrátra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!