Hogy fogyjak, ha imádok enni? (19/N)
Az a helyzet, hogy 169 centi vagyok, és 64 kiló körüli (mostanában nem mértem magam, csak saccolok). Ráadásul nem arányosan oszlik el rajtam, mert a felső testem vékonyka, a melleim kicsik (70B) , és a csípőmtől lefele pedig hatalmas vagyok...Nagy fenék, vastag combok...
Aránytalan.
Szeretnék valahogy lemenni úgy 52 kiló körülire, de imádok enni. Imádom érezni az ételek ízét.
A zöldségeket nem igazán szeretem.
Valaki volt hasonló helyzetben
# 11
Hogy ne lehetne már gyümölcstől meg méztől hízni. A szervezetnek az ugyanúgy cukor. Az igaz hogy ezek egészségesebbek mert a bevitelükkel vitaminokat és egyéb szervezet számára hasznosítható dolgokat viszel be, de simán lehet tőlük hízni. Ez a "sok gyümölcsöt kell enni" mantra körülbelül akkor marhaság minthogy a "tej erősíti a csontokat". Nagyszüleink nyomták ezeket, csak azóta kicsit fejlődött a táplálkozástudomány.
Kár keverni a szezont a fazonnal.
Egészséges a méz,de ugyanúgy tömény cukor és pont ugyanannyira hizlal mint a kristálycukor.
Nagyon egészséges és jó a gyümölcs,de simán lehet tőle hízni még akkor is ha süteményt cserélnek fel vele, mert azt gondolják,hogy óó ez csak gyümölcs...simán megehetek fél dinnyét, hát nem.
Nagyon fontos a mértékletesség a gyümölcsöknél.
A zsírok is nagyon egészségesek és kellenek,de attól meg pláne lehet hízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!