Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 172 cm,127 kg vagyok, hogy...

172 cm,127 kg vagyok, hogy fogyjak le?

Figyelt kérdés
2017. aug. 27. 12:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
28%
egyél kevesebbet
2017. aug. 27. 12:47
 2/17 anonim ***** válasza:

Létezik? Nö vagy ferfi?

Csökkentett ételadagok

2017. aug. 27. 13:00
 3/17 anonim válasza:

Először is étrend változást kéne beiktatnod! Inkább ásványvizet igyál és magasabb gyümölcstartalmú rostos üdítőt és került a szénsavas, cukros italokat. Rendszeresen étkezz, ne egyél zsíros ételeket, kerüld a csokoládét, sós snackeket. Iktasd az új étrendedbe sok gyümölcsöt és elalvás előtt kb. 2 órával ne egyél.

Másodszor pedig mozogj, mozogj és mozogj! Járj el konditerembe!

Ha nagyon komolyan gondolod, akkor szakember segítségét is kérheted, akár étkezésnél és testedzésnél is.

2017. aug. 27. 13:06
 4/17 anonim ***** válasza:
Nem kell kevés zsír vagy sok gyümölcs, ez opcionális, de kalóriadeficit igen., Egyél kevesebbet s mozogj valamit. Minimum sétálj, ha nem bírsz mást, de majd jó lenne rendesen edzeni, hogy megtartsd a jelenlegi izomtömegedet, ekkora súly cipelésével valamicske biztos van s lefogyva az eltűnik, ha nem vigyázol rá.
2017. aug. 27. 14:18
 5/17 anonim ***** válasza:
0%

az a helyzet, hogy ezt a súlyfelesleget nem sokáig bírja a lábad(sem) és a szíved sem.

az 50 kiló+ leadása több év, de legalább 40 hónap.

ennyi kitartásod úgysem lesz, úgyhogy hatásos segítséget elég nehéz adni.

csakis orvos lehet a megmentőd...de igyekezz.

2017. aug. 27. 17:02
 6/17 Noblesse Oblige ***** válasza:

Szerintem elég hatásos a hús/tojás/hal + zöldségek diéta. Ezen kívül más nagyon nem kéne enni. Köretnek mindig zöldség legyen.

És legalább napi 1 óra intenzív séta. Tehát kényelemes, hanem mintha sietnél valahová. Ezzel elég gyorsan lehet eredményt elérni.

2017. aug. 27. 21:07
 7/17 anonim válasza:

Szia! Az én apukám 3-4 hóap alatt fogyott 20 kilót. Első két hónapban (február-március) egész nap 3db mandarint evett és vsak vizet ivott mellé. Mársius végétől elkezdett gyalaogolni.Április felé pedig föleg csrkemellet, rizst és zöldségeket emellet emellett elkezdett gyúrni.Júniusban abbahagyta a diétát, de most sem eszik olyan mennyiségűt mint régem, illetve hajnal gyalogolni délelőtt pedig gyúrni megy.Júlistól gyúrások, gyaloglások után shaket iszik (porból és vízből) és fehérjét (vitamin formájában) is szed.

Remélem segítettem. ;)

2017. aug. 29. 16:01
 8/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves hozzászólásokat...
2017. aug. 29. 18:16
 9/17 anonim válasza:
Fontos hogy olyan mozgásformát válassz amit szeretsz. Pl ha utálsz biciklizni, akkor azt nagyon nehéz lesz rendszeresen hosszú távon űzni. Szóval olyat válassz amit élvezel. Lehet az pl tánc is akár a szobádban csukott ajtó mögött. A lényeg hogy mozogj, és rendszeresen!
2017. aug. 31. 08:59
 10/17 masni1 válasza:

Ha dohányzol, válts e-cigire! Garantáltan étvágycsökkentő!!

Mert ugye a legkínzóbb az éhség. Nem diéta kell, csak egyél a szokásosnál kevesebbet. Sok szerencsét és kitartást! 40 kg-ot leadni egészségesen 1-2 évbe telik. De megéri, mert különben jön a térdprotézis, gerincbajok, nyomorékság.

2017. aug. 31. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!