172 cm,127 kg vagyok, hogy fogyjak le?
Létezik? Nö vagy ferfi?
Csökkentett ételadagok
Először is étrend változást kéne beiktatnod! Inkább ásványvizet igyál és magasabb gyümölcstartalmú rostos üdítőt és került a szénsavas, cukros italokat. Rendszeresen étkezz, ne egyél zsíros ételeket, kerüld a csokoládét, sós snackeket. Iktasd az új étrendedbe sok gyümölcsöt és elalvás előtt kb. 2 órával ne egyél.
Másodszor pedig mozogj, mozogj és mozogj! Járj el konditerembe!
Ha nagyon komolyan gondolod, akkor szakember segítségét is kérheted, akár étkezésnél és testedzésnél is.
az a helyzet, hogy ezt a súlyfelesleget nem sokáig bírja a lábad(sem) és a szíved sem.
az 50 kiló+ leadása több év, de legalább 40 hónap.
ennyi kitartásod úgysem lesz, úgyhogy hatásos segítséget elég nehéz adni.
csakis orvos lehet a megmentőd...de igyekezz.
Szerintem elég hatásos a hús/tojás/hal + zöldségek diéta. Ezen kívül más nagyon nem kéne enni. Köretnek mindig zöldség legyen.
És legalább napi 1 óra intenzív séta. Tehát kényelemes, hanem mintha sietnél valahová. Ezzel elég gyorsan lehet eredményt elérni.
Szia! Az én apukám 3-4 hóap alatt fogyott 20 kilót. Első két hónapban (február-március) egész nap 3db mandarint evett és vsak vizet ivott mellé. Mársius végétől elkezdett gyalaogolni.Április felé pedig föleg csrkemellet, rizst és zöldségeket emellet emellett elkezdett gyúrni.Júniusban abbahagyta a diétát, de most sem eszik olyan mennyiségűt mint régem, illetve hajnal gyalogolni délelőtt pedig gyúrni megy.Júlistól gyúrások, gyaloglások után shaket iszik (porból és vízből) és fehérjét (vitamin formájában) is szed.
Remélem segítettem. ;)
Ha dohányzol, válts e-cigire! Garantáltan étvágycsökkentő!!
Mert ugye a legkínzóbb az éhség. Nem diéta kell, csak egyél a szokásosnál kevesebbet. Sok szerencsét és kitartást! 40 kg-ot leadni egészségesen 1-2 évbe telik. De megéri, mert különben jön a térdprotézis, gerincbajok, nyomorékság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!