Nagyon gyorsan le akarok fogyni. 174 cm. voltam sulimérésen (kb. 6 hónapja) és 65 kg. Azóta híztam, s nőttem is, bár az alakomon inkább a súlyfelesleg látszik. Mostanában minden rokonom azzal jön, hogy "híztál" és ez nagyon rosszul esik. Kétségbeesetten le akarok fogyni 55-60 kg-ra olyan két hónap alatt. Hogyan tehetném? A kevés evéssel már próbálkoztam, de a leadott súly mindig viszajött pár hét alatt.
Az edzés aligha megoldható, mivel furás/gugolás közben mostanában kibicsaklik a térdem.
Az elmúlt napokban elgondolkoztam a hánytatáson, de félek a mellékhatásoktól.
Fogyókúrás gyógyszereket nem szeretnék venni, mivel még gyerek vagyok.
Ti tudnátok valami bevált módszert ajánlani? Kérlek segítsetek, nagyon fontos!
Eges minnel tobb kaloriat el. Tipp: biciklizes, edzes, esfuss sokat ha ezeket csinalod minden nap tuti lefogysz hamar.
2017. aug. 23. 20:25
3/10 anonim válasza:
160 grammos diétának nézz utána.
Felejtsd el, hogy nem eszel, azt is felejtsd el, hogy hánytatni próbálod magad, nem szabad csinálni egyiket sem.
2017. aug. 23. 20:35
4/10 anonim válasza:
Szerintem te abszolút nem vagy kövér még vastagnak se mondanálok... De ha nagyon szeretnél leadni pár kilót akkor 6 után ne egyél és vacsorára csak könnyű kajákat (pl:. Zöldség, gyümölcs stb....). Reggelire egyél a legtőbbet. Remélem segítettem.
2017. aug. 23. 21:07
5/10 anonim válasza:
Ússz! Ott nem bicsaklik ki a térded.
2017. aug. 23. 21:10
6/10 anonim válasza:
Nem lehet 10 kilót fogyni 2 hónap alatt.
2017. aug. 23. 22:21
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2017. aug. 23. 22:42
8/10 anonim válasza:
Nagyon gyorsan felejtsd el a hánytatást meg a többi ilyen szarságot. Inkább legyen rajtad túlsúly, minthogy azokat csináld, mivel azzal több kárt okozol. Az étkezési szokásaidon való változtatással is lehet sikereket, fogyást elérni. Például ne egyél későn hizlaló ételeket, csak magokat, gyümölcsöt, zöldséget. Valamint meglepő lehet, de hogyha nem eszel kenyeret(kifli, zsemle satöbbi is beletartozik), akkor nagyon sokat lehet fogyni(ismerősöm tapasztalatából mondom). Próbáld meg ezeket és fogadd el magad olyannak, amilyen vagy, mert minden a kisugárzáson múlik. ;)
2017. aug. 24. 10:40
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, s elfelejtem azokat a megoldásokat :)
2017. aug. 24. 17:10
10/10 anonim válasza:
Sokat segít hogyha kevesebb búza tartalmú ételt eszel glutén érzékenyként mióta nem eszek búzát rengeteget fogytam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!