Hogyan fogyjak? Nem erzem jol magam igy a boromben! 12 eves vagyok,97 kilo. Mit tegyek, hogy hamar le menjen? Tudjatok mindjart itt a nyar! Szegyellek kilepni az utcara is, de nem tudom hogyan kezdjek neki a fogyashoz?
menj el a gyerekorvosodhoz és vizsgáltasd ki magad
NE fogyókúrázz magadtól, tartsd be az orvos utasításait
Ne zabálj édességet és ne igyál cukros üdítőket, gyümölcslét se, csak vizet! ÉS a legfontosabb: kezdj el sportolni!!! beszélj a tesitanároddal, hogy mit ajánl neked nyárra!
Ha úgy érzed az étkezésed normális (pár napig számold a kalóriákat, azzal a legegyszerűbb talán eldönteni ha van lehetőséged lemérni mit eszel), akkor érdemes lehet felkeresni egy endokrinológust.
De ha édességet nem eszel, más is megdobhatja - csipsz, sósmogyoró, napraforgómag!!!, cukros löttyök, nagy adagok!!!, sok kenyér!!!, péksütemény!!!. Nem csak az édességtől lehet elhízni, sőt :p. Pl egy sport szelet kb 150 kalória, egy nagyobbacska csomag mogyoró [link] 1200!...
1 már nyár van
2 nem lehet, hogy valami betegség miatt van ekkora súlyod (pl.: pajzsmirigy szokott ilyet csinálni úgy tudom)
3 ha nem akkor figyelj arra, hogy mit eszel
4 menj el valami sportklubhoz --> lehet meg fogod a csapatot is kedvelni (plusz ha csapattal mozogsz úgy könnyebb) ==> mikor karatézni kezdtem nagyon sok ment le rólam annak idején
szia! unokatesóm úgy fogyott le nagyon hamar hogy minden étkezés előtt és után megivott 1 pohár citromlevet. tudom hihetetlen,de bevált neki :) pedi anno ő is nagyon duci volt próbált mindent de nem vált be csak ez a citromleves. ajánlom,próbáld ki!!
bocsi hogy későn válaszolok ^^"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!