Melyik mozgásforma jó fogyáshoz?
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok, 60kg, 170cm. Fogyni szeretnék kb 4 kilót, aztán elkezdeni "testépíteni". Van itthon trambulin, szobakerékpár/kerékpár, valamint gördeszkázom is. Melyik mennyire jó fogyáshoz? Nem szeretek utcán futni, uszodában úszni, szóval ilyen itthon elvégezhető dolgok érdekelnének. :)2014. máj. 16. 16:57
1/11 anonim válasza:
Azt mondod ugri-bugrival, és egy kis tekeréssel akarsz izmot varázsolni magadra? Hát nemtom, szerintem nem a legjobb döntés. :)
2/11 A kérdező kommentje:
Nem, lehet rosszul fogalmaztam meg. :D Először fogyni, azután rendesen erősítő gyakorlatokat végezni. Tehát az ugri-bugri csak a fogyás miatt gondoltam.
2014. máj. 16. 17:42
3/11 anonim válasza:
Testépítést kezd előbb kis adagokban, ez is meghozza a várt eredményt: Kevés kalória, sok folyadék (nem cukros), futás, úszás, biciklizés edzésben tartja a felső és alsó testet, ahol most kis háj van, ott izommá alakul. De ehhez kitartónak kell lenni, körülbelül 6 hónap.
4/11 anonim válasza:
3-as vagyok. 170 centihez 60 kiló ez tökéletes! Ideális testsúly: testmagasságból 100. 170 cm-ből 100 = 70 kg. Ha 60 kilóból még fogyni akarsz, akkor nagyon sovány leszel. De te tudod.
5/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kövér, egy kicsi zsír van csak, meg ami elég ciki, h mellemen is van, de csak minimálisan akarok fogyni, h ezek eltűnjenek.
2014. máj. 16. 18:02
6/11 anonim válasza:
Drága, fogyással nem fog eltűnni. Megfelelő táplálkozás, edzés kell.
7/11 A kérdező kommentje:
Nyilván helyes táplálkozással, testmozgással és edzéssel szeretném elérni, ami a zsírt is bontja gondolom, tehát nevezhetem fogyásnak. :)
2014. máj. 16. 18:14
8/11 Bukor Peti válasza:
a bicajozást ajánlom. nekem ez segített.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi! Melyik a jobb, a szobakerékpár vagy a sima? Nem olyan szempontból, hogy a rendesnél friss levegőn vagy, mert sokat járok vele ide-oda, meg iskolába, szóval zsírégetést nézve.
2014. máj. 16. 18:39
10/11 anonim válasza:
Mivel alacsony a súlyod, inkább az izmosítással kezdj, és amikor már sikerült viszonylag jót összehozni, akkor nekiállni a szálkásításnak. Mivel nem lehet rajtad túl sok plusz, így vért fogsz izzadni, mire leadod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!