Ilyen alakból milyen diéta, milyen mozgásforma segítségével lehetne fogyni? (kép)
Akárhogy kerestem, ez a rajzolt kép mutatja meg legjobban, hogy milyen vagyok: [link]
És valami ilyet szeretnék:
Még egy pár infó: Iskolába járok, szóval a tízórai nagyon fontos nekem, reggel pedig nincs sok időm reggelit készíteni. Általában csak bekapok valamit. A másik az, hogy eléggé szegény a családunk, nincs esélyem külön főzni, és fitness terembe járni...
Az alsó képen lévő kép a tiédhez képest elég sok idő, na meg eléggé mozgásigényes, mivel írtad az anyagi okokat, jobb lehetőség híján én a mezei "kalóriacsökkentőset" mondanám. Elég hülye szó ez a kalóriacsökkentés, nem azt jelenti hogy ugyanolyan eredményt érsz el azonos kalóriamennyiségű sütivel, vagy azonos kalóriamennyiségű a lehetőségeidhez mért normális kajával.
A legcélravezetőbb a szálkásító diéta lenne a hozzávaló edzéssel, de ott elég sok drága húst kell enned, alternatívaként megteszi a csirkemell helyett a comb, vagy a legolcsóbb fagyasztott hal, de ha még így is sokallod ezeknek az árát akkoris gondolj bele, ha ebből kevesebbet eszel mindig jobban jársz mint a tápanyagilag szart nem érő párizsival ár/érték arányban. Ja és cukros szarok ugranak, na meg a tv-ben reklámozott fitness meg egyéb hangzatos szlogenű cukros vackok, akkor már inkább legyen a fehér kenyér, az is szar, de legalább jobban kitömi a bendőt.
Ezekről a dolgokról rohadt sokat lehetne írni. De tanulmányozz át szálkásító diétákról szóló írásokat.
Ismerd meg a neten lévő tápanyagtáblázatokat, amikből tudsz puskázni hogy melyik kajában mi van. Valahogy ezeket gyúrd össze és ezt próbáld az anyagiakhoz képest a legjobban kihozni.
Ja és fogyás alatt izmosodni nem fogsz maximum izmot megtartani valamilyen mértékben, tehát keress rá otthon elvégezhető kondicionálós edzésekre, valamint az aerob edzésre.
Ha megtanulsz főzni, akkor rádumálhatod (azaz azt főzöl, amit te akarsz) a családot a jóra. Most van sok gyökérzöldség, tök, káposzta olcsón. Tessék ezekből többet enni.
Nekem reggelire, amikor nincs étvágyam meg hétközben amúgy sincs idő nagyon főzőcskézni, a keménytojás jól bevált. Megfőzök 10-et előre, és lehet enni, amikor akarod. Viheted iskolába is. Csomagolni sem kell.
Mozgásra: táncolj. Otthon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!