Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 172 cm,127 kg vagyok, hogy...

172 cm,127 kg vagyok, hogy fogyjak le?

Figyelt kérdés
2017. aug. 27. 12:39
1 2
 11/17 Gyula89freddy válasza:
Nagyon sok minden fent van a netek klikkelj rá. Talán annyit tudnék mondani még hogy kicsi célokat tűzz ki. pl: lefogyok 110 kg ra. Ott akár lazíthacc egy kicsit is akár. Utána 100ra és igy tovább. Így a fejedben az marad meg hogy amit kitűzöl célt azt te megtudod valósítani. Ez erősíti a pozitív gondolkodást ami segíthet a fogyáson.
2017. aug. 31. 20:15
 12/17 Tsorba Kelemen válasza:
Ekkora túlsúlynál érdemes elgondolkoznod vízi tornákon. Keress fel egy gyógytornászt (a hátiorvostól kérj beutalót).
2017. aug. 31. 20:59
 13/17 anonim ***** válasza:
Biztosan nem a viziciberétől hiztál meg.Ezét ha le akarsz fogyni akkor emeld fel a 127 kilós segged és mozogj, ne zabálj!!
2017. szept. 2. 10:08
 14/17 anonim ***** válasza:
45%

Ne fogyjál le. Nem kövér vagy, csak alacsony. Ha nősz még 40 centit, kb pont jó lesz a súlyod.

Viccet félretéve lépj be ebbe a csoportba a facen:

[link]

Ez az egyetlen egészséges, és jojóeffektusoktól mentes fogyás.

2017. szept. 2. 10:59
 15/17 A kérdező kommentje:
13-as de köcsög vagy... anélkül ítélkezel, hogy tudnád milyen betegségek vezettek idáig
2017. szept. 2. 21:42
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha ram hallgatsz a gyumiket is elhagyod, mert nagyon magas a cukortartalmuk. Neha lehet,a savanyubbakat gyakrabban, de ugyanugy nassolasnak szamit, csak az egeszsegesebb fajtabol. Ne egyel kenyeret, krumplit. Ha naponta tobb, mint egy kavet megiszol, akkor csokkentsd le egyre reggel, el is hagyhatod, de az tudom, hogy marha nehez. Es nagyon fontos: ne éhezz! Igen, mindenképp kalóriadeficit kell a fogyáshoz, de ez nem egyenlő azzal, hogy mondjuk napi 3000rol csokkented hirtelen 1800ra. Rosszul leszel, gyenge, elfogyod az izmaid. Igyál sok vizet. En ilyen egyszeru iranyelvekkel fogytam, eddig 7 kilot, es halad tovabb lefele. Napi ketszer eszem nagy adagot (a "reggelim" a kávé...), nem ehezem, jol erzem magam. En a tejtermekeket is nagyreszt hanyagoltam. A tojas nagyon jo barat, minden formaban!
2017. szept. 3. 09:25
 17/17 anonim válasza:

Szia!

Én is most indultam el ezen az úton (176cm és 133kg-ról, szoptattam most kjözel 2 évig, 21 kg jött rám ez idő alatt :( ).

Ne hallgass arra aki azt mondja koplalj, lehet, hogy hatásos az elején, de aztán a szervezeted nem fogja hosszú távon bírni.

Első körben elmentem vérvételre, 3 pontos cukor és inzulin terhelésre, ezt maszek úton. Ki is derült az inzulinrezisztencia, így most a 160 gramm szénhidrátos diétával ismerkedem.

Iktasd ki a cukrot, a fehér lisztet max csak 30%-ban használt, helyette teljeskiörlésű lisztet.

Konzultálj orvossal és nézz utána a diétának :) Menni fog. Lassan, de biztosan már lement 4-5 kg nekem is. De még hátra van jópár :)

2017. szept. 6. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!