Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt lehet napi...

Mennyi idő alatt lehet napi 20perc tornával kb 10 kilótól megszabadulni, ill milyen gyakorlatokat kell ehhez végezni?

Figyelt kérdés
Szülés után "fentragadt" kilókról van szó, problémás tájakon: has, comb, fenék, csípő.
2010. máj. 25. 12:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
ha még szoptatsz akkor a diétát addig hagyd. viszont ne nagyon egyél édességeket nassokat. napi 20 perc torna is több mint a semmi, arra biztosan jó hogy kicsit átmozgatod magad, jobb lesz a közérzeted is.én szoptatás után elkezdenék heti 3x eljárni egy órára vagy konditerembe vagy csak kocogni, és akkor már mehet a szigorúbb diéta is.
2010. máj. 25. 15:50
 12/12 anonim válasza:
Nekem nincs kisbabám, de már hallottam a baba-mama tornáról, ahol a babát "súlyzónak" használhatod és szerintem nagyon szórakoztató lehet. Ezen kívül én a helyedben kiadós sétákat tennék, ha úgyis menned kell valahova, told kicsit gyorsabban a babakocsit, máris megvan a kardio edzés. Nem kell diétáznod, csak arra vigyázz, hogy ne vegyél magadhoz felesleges kalóriákat pl. nassolás.
2010. jún. 15. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!