Mennyi idő alatt lehet napi 20perc tornával kb 10 kilótól megszabadulni, ill milyen gyakorlatokat kell ehhez végezni?
Figyelt kérdés
Szülés után "fentragadt" kilókról van szó, problémás tájakon: has, comb, fenék, csípő.2010. máj. 25. 12:20
11/12 anonim válasza:
ha még szoptatsz akkor a diétát addig hagyd. viszont ne nagyon egyél édességeket nassokat. napi 20 perc torna is több mint a semmi, arra biztosan jó hogy kicsit átmozgatod magad, jobb lesz a közérzeted is.én szoptatás után elkezdenék heti 3x eljárni egy órára vagy konditerembe vagy csak kocogni, és akkor már mehet a szigorúbb diéta is.
12/12 anonim válasza:
Nekem nincs kisbabám, de már hallottam a baba-mama tornáról, ahol a babát "súlyzónak" használhatod és szerintem nagyon szórakoztató lehet. Ezen kívül én a helyedben kiadós sétákat tennék, ha úgyis menned kell valahova, told kicsit gyorsabban a babakocsit, máris megvan a kardio edzés. Nem kell diétáznod, csak arra vigyázz, hogy ne vegyél magadhoz felesleges kalóriákat pl. nassolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!