14 éves lány vagyok és 90 kg?
14 éves lány vagyok 90 kg-al. Engem nem szoktak csúfolni, mert kövér vagyok, mivel nem látszik rajtam. Mindenki úgy gondolja max. 60 kg lehetek.. Tegnap kiváncsiság képpen rááltam a mérlegre és 90 kg-ot nyomott, nem hittem a szememnek. Nagyon elszégyeltem magam..Elkezdtem bőgni, minden megfordult a fejemben. Új iskolába megyek teljesen új környezetbe. (középsuli) Nem szeretném,hogy csúfoljanak.
Én kiállok mindenkiért, de sajnos szerintem ez viszont nem így van! :/
Napi 3x eszek. Reggelire 2 Toast kenyeret(teljeskiömlésű kenyérrel) Ebédre: amit anya főz :D és vacsorára gyümölcsöket szoktam. Közben néha megeszek egy jégkrémet..
Sportolni asztaliteniszezek verseny szinten, nyáron kevesebb az edzés, de általában hétfőn és pénteken 4-4 óra edzés. Lovagolni is járok, de sajnos nem rendszeresen. És a szabadidőmben szoktam futni, görkorizni, nagyon néha tenisz, szeretek tollasozni.. De mivel elég nehéz suliba jelentkeztem (fel is vettek) sokat kell tanulnom, mégkevesebb lesz az időm, valószínű az utóbbiakat méginkább el kell hanyagolnom..
Mostanában eléggé padlón vagyok, de az lényegtelen..
Nem értem mi történik velem, miért ment fel ennyire a súlyom:(
Aki tudja hogy fogyjak le, ne tartogassa magába.
kedves kérdező. ha ennyire erőlteted, hogy te vagy a képen, akkor nagyon jó alakod van, viszont rossz a mérleged.
Illene beszerezni egy digitális mérleget, az dekára pontos.
a másik opció, hogy kis hazudós vagy.
ha a fényképalak a tiéd, akkor ne csinálj semmit, tökéletes vagy.
csak arra vigyázz, hogy ne zabálj, hanem kulturáltan 1600-1700 kcalt tolj be.
ha ő akkor a sport miatt simán lehet.
Ha ez tényleg te vagy kislány , nem kell aggódnod ez álomalak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!