14 éves lány vagyok és 90 kg?
14 éves lány vagyok 90 kg-al. Engem nem szoktak csúfolni, mert kövér vagyok, mivel nem látszik rajtam. Mindenki úgy gondolja max. 60 kg lehetek.. Tegnap kiváncsiság képpen rááltam a mérlegre és 90 kg-ot nyomott, nem hittem a szememnek. Nagyon elszégyeltem magam..Elkezdtem bőgni, minden megfordult a fejemben. Új iskolába megyek teljesen új környezetbe. (középsuli) Nem szeretném,hogy csúfoljanak.
Én kiállok mindenkiért, de sajnos szerintem ez viszont nem így van! :/
Napi 3x eszek. Reggelire 2 Toast kenyeret(teljeskiömlésű kenyérrel) Ebédre: amit anya főz :D és vacsorára gyümölcsöket szoktam. Közben néha megeszek egy jégkrémet..
Sportolni asztaliteniszezek verseny szinten, nyáron kevesebb az edzés, de általában hétfőn és pénteken 4-4 óra edzés. Lovagolni is járok, de sajnos nem rendszeresen. És a szabadidőmben szoktam futni, görkorizni, nagyon néha tenisz, szeretek tollasozni.. De mivel elég nehéz suliba jelentkeztem (fel is vettek) sokat kell tanulnom, mégkevesebb lesz az időm, valószínű az utóbbiakat méginkább el kell hanyagolnom..
Mostanában eléggé padlón vagyok, de az lényegtelen..
Nem értem mi történik velem, miért ment fel ennyire a súlyom:(
Aki tudja hogy fogyjak le, ne tartogassa magába.
"Sportolni asztaliteniszezek verseny szinten, nyáron kevesebb az edzés, de általában hétfőn és pénteken 4-4 óra edzés. Lovagolni is járok, de sajnos nem rendszeresen. És a szabadidőmben szoktam futni, görkorizni, nagyon néha tenisz, szeretek tollasozni.."
itt a válasz taln van rajrad ér kilü de ennyi mozhás mellett lehet hgy csak izom
pár kiló
képet tolhatnál fel ide, persze arc nélkül
te kis hazudós..nem a barátnőd fotóját kell feltenned, hanem a tiéd. a fotón egy 55 kilós csajszi van.
14 évesen kilencven kiló? na te leszel a csúfolódás tárgya aközépsuliban. az meg ordas hazugság, hogy nem látszik . ha levetkőzöl tornára, sírvafakad a tesitanár, mert kötényhasat most lát először.
14 évesen az ötven kiló a príma.
a lefogyáshoz több évig tartó akaraterő kell. a szintentartáshoz meg életed végéig...legalábbis addig, amíg pasid van.
Kedves 10:12 válaszoló!
A fényképen én vagyok. Több képet és videót is tudnék küldeni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!