14 éves lány vagyok és 90 kg?
14 éves lány vagyok 90 kg-al. Engem nem szoktak csúfolni, mert kövér vagyok, mivel nem látszik rajtam. Mindenki úgy gondolja max. 60 kg lehetek.. Tegnap kiváncsiság képpen rááltam a mérlegre és 90 kg-ot nyomott, nem hittem a szememnek. Nagyon elszégyeltem magam..Elkezdtem bőgni, minden megfordult a fejemben. Új iskolába megyek teljesen új környezetbe. (középsuli) Nem szeretném,hogy csúfoljanak.
Én kiállok mindenkiért, de sajnos szerintem ez viszont nem így van! :/
Napi 3x eszek. Reggelire 2 Toast kenyeret(teljeskiömlésű kenyérrel) Ebédre: amit anya főz :D és vacsorára gyümölcsöket szoktam. Közben néha megeszek egy jégkrémet..
Sportolni asztaliteniszezek verseny szinten, nyáron kevesebb az edzés, de általában hétfőn és pénteken 4-4 óra edzés. Lovagolni is járok, de sajnos nem rendszeresen. És a szabadidőmben szoktam futni, görkorizni, nagyon néha tenisz, szeretek tollasozni.. De mivel elég nehéz suliba jelentkeztem (fel is vettek) sokat kell tanulnom, mégkevesebb lesz az időm, valószínű az utóbbiakat méginkább el kell hanyagolnom..
Mostanában eléggé padlón vagyok, de az lényegtelen..
Nem értem mi történik velem, miért ment fel ennyire a súlyom:(
Aki tudja hogy fogyjak le, ne tartogassa magába.
Valóban nagyban függ a magasságodtól.
Például 160 centisen nem tudom elképzelni, hogy ne vedd észre a +30 kilót.
Ha 180 centi vagy, akkor már inkább lehetségesebb. :D
Amúgy, ha nem csúfolnak, akkor ne érdekeljen. A jó alakot nem mérlegen mérik! :)
Etkezz egeszsegesen.
Ne egyel chipset, kenyeret, majonezt, ketchupot, gyorsettermi kajakat, ne igyal cukros uditoket, csak vizet. Ha ezt a par dolgot betartod, mar sokat fogsz leadni.
En szules utan siman visszamentem a kezdeti 47kg-ra, mindenki kerdezgeti a "titkot". Hat, nem kell a fentieket zabalni!
Szerintem rossz a mérleg... A fentiek alapján te irreálisan sűrű vagy, sokkal sűrűbb, mint egy izmos valaki, az pedig elég hihetetlen dolog, bár vannak érdekes betegségek.
De a rossz mérlegek gyakoribbak, még a nagyon rosszak is, azt hiszem.
Vagy a környezetedben mindenki pocsékul tippel...
Mérnék testzsírszázalékot, de minimum centit s megnézném, hogy ez alapján mi van.
Bár a kalóriabeviteled nem deríthető ki a leírásból, ha normál ebédet eszel, akkor inkább tempósan fogynod kéne ilyen adatokkal, mozgásmennyiséggel...
12:01 válaszoló. Én nem voltam magammal megelégedve soha. Az ismerőseim mindig irigyeltek valamiért, szerintük jó alkatom van,jól nézek ki.. eléggé rosszul érzem magam a mérleget látva..
Azt mondják erős csontozatú vagyok, de az erős csontozat ugyebár nem lehet 90 kg...
168 /90 kg az kb zsírmalac kategória. Ha nem látod és környezeted sem látja akkor vagy mindenki vak vagy bután jófejkednek veled , vagy megfordítottad a mérleget és a 6-os számot 9 -esnek olvastad.
Állj rá másik mérlegre is de eleve a látvány ami a tükörben fogad nem lehet szívderítő ha igaz a 90 kg súly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!