Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi gyakorlat kell külön-kü...

Mennyi gyakorlat kell külön-külön?

Figyelt kérdés

3 hónapja edzek itthon és szeretnék egy új edzéstervet. Edzek karra, hasra, combra, fenékre és lábra. Hány gyakorlatot csináljak illetve hányszor? Fogyás a célom, nem izomépítés. Eddig 20 db volt mindenből pl. 20 hasprés, 20 guggolás, 20 karemelés. Kb. 10 kg-val fogok most úgyhogy van egy kis súly. Összesen 10 kg mert kézisúlyzóm van és 1 db 5 kg körül van.

Mennyit csináljak és hányszor hasra, combra, fenékre, karra és lábra?

77 kg vagyok

2017. aug. 6. 17:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Fogyáshoz elég rossz, mivel nem égetsz sok kalóriát ezekkel. De izommegtartás is van a viléágon, csak jobb lenne rendes súllyal, nem 5 kilóval mindent. Egyik gyakorlathoz nekem 3, a másikhoz 16, a harmadikhoz 28 kiló kell, egy fix súlyzópárral nem sokra mész izom terén, ha pedig csak emelgeted a szánalmasan kevés súlyt az adott gyakorlathoz, azzal nem sokat érsz. Akkor inkább legyen saját testsúlyos edzés.

Fogyáshoz pedig aerob és kardió.

2017. aug. 6. 17:22
 2/4 anonim ***** válasza:
A fogyás az étrenden múlik, de jó, hogy edzel, mert így csökkented az izomvesztést.
2017. aug. 6. 17:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Mit nen égetek? 12 kilót fogytam vele, 5 perc után folyik rólam az izzadtság, edzés végén meg elöl-hátul vizes a pólóm. Akkor mennyit csináljak?
2017. aug. 6. 17:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Attól, hogy leizzadsz, még nem égetsz kalóriákat, az csak azt jelenti, hogy túlmelegedtél. A kardió éget több kalóriát, a súlyzózás az izmokat fejleszti inkább.
2017. aug. 7. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!