Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Narancsbőr ellen fiatalon mi...

Narancsbőr ellen fiatalon mi segít? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Tudom,hogy ez a sokadik téma,ami evvel foglalkozik,de általában csak olyan válaszokat láttam,amik ugyanolyanok voltak..

Szóval,19 éves vagyok,és vékony,jó alakom van.(168 cm-52 kg). Semmi narancsbőr nem volt a testemen,amíg el nem kezdtem dolgozni a Mekiben..Egész nyáron ugye,heti 4-5 nap,mindennap sajtburi krumpli meg ilyenek ebédre,mást nem lehetett enni,mert meg volt határozva..

Egy nyár alatt olyan szintű narancsbőröm lett,hogyha befeszítem a fenekem,magam is megijedek tőle..

Tudom,hogy a sport jóttesz,de futás nehézkesen megy,valamint a nagy erőfeszítéssel járó dolgok is,mert kisebb a tüdőm térfogata az átlagosnál,és nagyon hamar kifulladok,és ájulgatok..Eléggé szerencsétlen vagyok..:D

Milyen termékeket,ételeket,és sportokat ajánlanátok? Itt a jó idő,nyáron megyek nyaralni,életemben először tengerpartra,szeretnék jól kinézni!

köszönöm előre is!:)

2010. máj. 22. 19:52
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
én is az edzővel értek egyet maximálisan és tényleg van hova feszesíteni (a fogyás az erős de azért van jócskán min dolgozni)
2010. máj. 24. 14:17
 32/38 anonim ***** válasza:
szia!nekem a gugolás használt,súlyzós edzése.konditerembe járok!krémekben ne bizz,én már kiprobáltam sok mindent,masszörhöz is jártam és semmi.elkezdtem edzeni és attól múlt el,közel 10 évig volt narancsböröm.
2010. máj. 24. 16:08
 33/38 anonim válasza:

Nekem is hasonló problémám volt, mint neked (bár én fogyni is akartam). Elkezdtem spinningre járni heti 7x + heti 2x egyéb sport. Tudni kell, hogy elég sokáig dohányoztam is, a vérnyomásom pedig iszonyat gyorsan felmegy és már egy egy-két perces intenzívebb tánctól/sporttól kifulladtam. A spinning azért jó mert bármikor le tudsz ülni egy kicsit pihenni. Azt tudni kell, hogy az első spinning órán kb meghaltam :) semmit se tudtam rendesen megcsinlni, jóformán végig ültem. de két hét múlva már nekem ment a legjobban. Emelett napi 3-4 liter folyadékot megittam, evésre annyira nem figyeltem oda...

Lényeg a lényeg nekem egy hónap után teljesen eltűnt a narancsbőröm! Észre se vettem mivel elsősorban nem ezért sportolok, de el se hittem, csak mikor 1 hónap után tükörbenéztem láttam, hogy nincs is narancsbőröm már. Lehet kicsit drasztikusnak tűnik de én nagyon megszerettem és ha már egy napot kihagyok hiányzik.

2010. máj. 25. 00:53
 34/38 anonim ***** válasza:
úRISTEN! nAGYON CSINOS VAGY.Nem értem a többieket,hogy mi a baj? Bárcsak én néznék ki így:-(((
2010. máj. 25. 11:31
 35/38 A kérdező kommentje:

köszönöm a tanácsokat!:)spinning nincs a városomban,ahogy semmi más se..úgyhogy marad a futás és akkor a sima biciklizés..:D azt szeretem nagyon:):)

utolsónak:

mit nem szeretsz magadon?:(

2010. máj. 26. 12:44
 36/38 anonim ***** válasza:
46%

Nana!

Írtam neked privátba egy edzőtermet!

Ne sumákolj!

:-)

És a cikk amit küldtem? Nem emlékszel?

Ajánlom a többieknek is:

[link]

2010. máj. 27. 00:44
 37/38 anonim ***** válasza:

Szeretem én magam,és sokat sportolok is+nagyon óvatosan eszek mégis narancsbőr+némi felesleg még mindig a combomon és a fenekemen.

Lehet inkább egy személyi edzőt kéne keresnem.Mert úgy érzem elakadtam és segítségre van szükségem.Olyanra aki megmondja,hogy mit csináljak és ott áll mellettem,inkább megfizetném.

De nekem nincs bátorságom(ne röhögjetek ki),hogy bemenjek egy konditerembe és kérjek egy edzőt:-((((((((

2010. máj. 27. 13:44
 38/38 A kérdező kommentje:

pedig azért vannak:):)

menj be nyugodtan szerintem,aztán ha elkezded csinálni a dolgokat,az edzést,úgyis oda megy hozzád valaki:):)

2010. máj. 28. 14:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!