Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Narancsbőr ellen fiatalon mi...

Narancsbőr ellen fiatalon mi segít? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Tudom,hogy ez a sokadik téma,ami evvel foglalkozik,de általában csak olyan válaszokat láttam,amik ugyanolyanok voltak..

Szóval,19 éves vagyok,és vékony,jó alakom van.(168 cm-52 kg). Semmi narancsbőr nem volt a testemen,amíg el nem kezdtem dolgozni a Mekiben..Egész nyáron ugye,heti 4-5 nap,mindennap sajtburi krumpli meg ilyenek ebédre,mást nem lehetett enni,mert meg volt határozva..

Egy nyár alatt olyan szintű narancsbőröm lett,hogyha befeszítem a fenekem,magam is megijedek tőle..

Tudom,hogy a sport jóttesz,de futás nehézkesen megy,valamint a nagy erőfeszítéssel járó dolgok is,mert kisebb a tüdőm térfogata az átlagosnál,és nagyon hamar kifulladok,és ájulgatok..Eléggé szerencsétlen vagyok..:D

Milyen termékeket,ételeket,és sportokat ajánlanátok? Itt a jó idő,nyáron megyek nyaralni,életemben először tengerpartra,szeretnék jól kinézni!

köszönöm előre is!:)

2010. máj. 22. 19:52
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
46%

Jó alakja van? Csak narancsbőrös?!

Nem érzed az ellentmondást?

A narancsbőr miből van? Nem a bőr alatti zsírréteg véletlenül?

És a fenékizom gyakorlatoknak mi köze van a zsírraktárakhoz?

A testtömegindex mit ér, ha nem tudod az izom/zsír arányt?

Had ne kelljen utánaolvasnom, ezt tanultam, edző a szakmám. Naponta foglalkozok ilyen emberekkel és naponta szörnyülködök a hozzád hasonlók kreténségén.

Tudnám miért kell ennyi hozzáértéssel választ írni, milyen kényszer hajt ilyenkor?

Én sem írok választ olyan témában, amihez nem értek....

2010. máj. 22. 20:17
 12/38 anonim ***** válasza:
75%

Te most komolyan azt hiszed, hogy tudod a frankót, és akinek ez a szakmája, az meg nem tudja?

Csak gratulálni tudok!

Nem vagyok névtelen, írj privátot, ha akarsz valamit. Szoktam válaszolni mindenkinek ,-névvel.

2010. máj. 22. 20:20
 13/38 anonim ***** válasza:
59%
Persze,ilyenkor mindenki hirtelen edző lesz,állatok témánál állatorvos stb:D Azzal is tisztában vagyok,hogy nem mindegy mennyi zsír van egy emberen,nyílván nemcsak a testtömeg index a lényeg,de azért hidd el el tudom képzelni egy 168cm/52kg-os emberen mennyi zsír lehet...de képzeld van olyan ismerősöm aki rettentően vékony,sportol,és mégis naranycsbőrös,biztos neki is azt tanácsolnád,hogy fogyjon le az alig 40kg súlyából úgye? Nahh sok eszed van,ha tényleg edző vagy,gratula
2010. máj. 22. 20:22
 14/38 A kérdező kommentje:
kedves edző,mindjárt csinálok fényképet!:) sőt,csináljuk azt,hogy elhidd hogy én vagyok,hogy megmondod,hogy mit írjak egy papírra,és akkor avval együtt lefényképezem a dagadt testem.oksi?
2010. máj. 22. 20:28
 15/38 anonim ***** válasza:
67%
Az edző úrnak üzenném, hogy megint idiótaságokat beszél, de már kezdem megszokni....egy egészséges nő testzsírszázaléka 20-30 %, és a bőr alatt is szükséges némi zsírréteg....a narancsbőre meg valószínűleg egy idióta "fogyókúrától" van a hölgyikének, akire nem mellesleg 5-10 kg bőven ráférne, úgyhogy felemelhetné a fenekét és elmehetne futni, úszni + szaunázni, vagy bringázni és magára szedhetne némi izmot...de persze egyszerűbb a mekire és a fejletlen tüdőre fogni a ustaságot
2010. máj. 22. 20:30
 16/38 anonim ***** válasza:
51%
*lustaságot
2010. máj. 22. 20:31
 17/38 anonim ***** válasza:
46%

Meddig bizonygatod itt a hülyeségedet?

Hidd el, már sikerült, engem meggyőztél: tényleg egy kretén vagy.

Arról hallottál már, hogy az izom nehezebb, mint a zsír?

Ha valakinek kicsi az izomtömege, akkor az anyagcseréje épp elég lassú lesz ahhoz, hoz zsíros legyen még viszonylag alacsony BMI mellett is.

Vagy szeretnéd elmagyarázni nekem, hogy a narancsbőr, az tulajdonképpen izom?

Vagy valami más?

Rajta, tessék, várom a magyarázatot.....kezd el az emberi test szöveteinek felsorolásával.....

2010. máj. 22. 20:32
 18/38 anonim ***** válasza:
49%
Drága edző,milyen érdekes,már hárman vagyunk hülyék,de te egyedül okos vagy:D
2010. máj. 22. 20:33
 19/38 anonim ***** válasza:
67%
Ja és mi az,hogy meddig bizonygatja itt a hülyeségét? Vagy rám goldoltál? Már nem csak én mondom,hogy hülyeséget állítasz,3-an lettünk:D
2010. máj. 22. 20:35
 20/38 anonim ***** válasza:
51%

20:33 állandóan az...

a kérdező fotóját én is megnézném ;)

2010. máj. 22. 20:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!