Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Narancsbőr ellen fiatalon mi...

Narancsbőr ellen fiatalon mi segít? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Tudom,hogy ez a sokadik téma,ami evvel foglalkozik,de általában csak olyan válaszokat láttam,amik ugyanolyanok voltak..

Szóval,19 éves vagyok,és vékony,jó alakom van.(168 cm-52 kg). Semmi narancsbőr nem volt a testemen,amíg el nem kezdtem dolgozni a Mekiben..Egész nyáron ugye,heti 4-5 nap,mindennap sajtburi krumpli meg ilyenek ebédre,mást nem lehetett enni,mert meg volt határozva..

Egy nyár alatt olyan szintű narancsbőröm lett,hogyha befeszítem a fenekem,magam is megijedek tőle..

Tudom,hogy a sport jóttesz,de futás nehézkesen megy,valamint a nagy erőfeszítéssel járó dolgok is,mert kisebb a tüdőm térfogata az átlagosnál,és nagyon hamar kifulladok,és ájulgatok..Eléggé szerencsétlen vagyok..:D

Milyen termékeket,ételeket,és sportokat ajánlanátok? Itt a jó idő,nyáron megyek nyaralni,életemben először tengerpartra,szeretnék jól kinézni!

köszönöm előre is!:)

2010. máj. 22. 19:52
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
65%

Az a helyzet, hogy engem nem érdekel, hogy hány fő beszél itt sületlenséget.

Ez őket minősíti, nem engem.

Én biztos nem mennék mondjuk egy irodalmi egy asztalosoknak szóló kérdésre okoskodni, mert azzal saját magamat égetném le.

De hát vannak ilyen emberek.....sajnos.

Sporttal 20 éve foglalkozok, nem nagyon van itt senki, akit méltónak tartanék egy vitára. (ez is sajnos, mert örülnék ha lenne)

Várom a 3 embertől az emberi test alapszöveteinek a felsorolását, ill. hogy a narancsbőr melyik szövetféléből áll....

Tessék itt a lehetőség.

2010. máj. 22. 20:41
 22/38 A kérdező kommentje:

[link]

itt vagyok.

de ha ennyire tájékozott vagy,elmondanád,hogy milyen termékek válnak be a sport,meg sok víz mellett? vichy meg ilyenek?l'orealt próbáltam,5ezer ft volt,de semmit nem ért..

remélem,miután megnézted a képet,egyetértünk majd abban hogy nem kell fogyóznom..remélem:)

2010. máj. 22. 20:47
 23/38 anonim ***** válasza:
67%
Képzeld a testszöveteket alap hogy mindenki tanulja,akinek min. egy érettségije van,nekem is volt biológiám,de hiába sorol neked itt fel akárki akármit,úgy is hülyék maradunk,te meg okos.Én meg megyek kajálni,ha már ennyi szó esett az elhízásról:D,vitatkozz tovább azzal aki hajlandó erre,én nem fogok ilyenekkel,mint te. Egyébként nem mindig a szakembernek van igaza,előfordul,hogy egy egyszerű embernek is igaza van néha,de ezt úgy sem fogja belátni egy ilyen ember,mint te. Szóval csáó
2010. máj. 22. 20:48
 24/38 maundrel ***** válasza:
68%
edző bácsit ne bántsátok, mert teljesen igaza van. nem csak a nagyon kövér emberek vannak elhízva, lehet vki 52 kilósan is "elhízott" (csak épp, nem úgy látszik rajta)A testzsírszázalék számít, nem az hogy hány kg. ha narancsbőrös, akkor van mit ledolgoznia. El kell kezdeni sportolni. A futást is lehet csinálni, ez a tüdőprobléma nem kifogás. Csak okosan kell csinálni. Fel kellene szedni egy kis izmot, és le kellene adni egy kis zsírt. A végén lehet hogy több/vagy ugyanennyi maradnia a súlyod, de nem lenne narancsbőröd, és izmosabb/feszesebb is lennél.
2010. máj. 22. 20:49
 25/38 anonim ***** válasza:
67%
Nehogy fogyózz,tök jó alakod van!!! Egyébként én írtam a vizet,meg a gyakorlatoka,de nem tudom mi válhat be igazán,majd az edző megmondja:D Nah tényleg kajaaa,és te is egyél nyugodtan,mert nem kell fogynod!!:)
2010. máj. 22. 20:51
 26/38 anonim ***** válasza:

csak hogy szegény kérdezőnek is válaszoljon valaki:

nem hinném hogy az ilyen drága csodaszer krémek sokat használnának. én futni meg úszni szoktam, meg zuhanyzáskor miután bekentem magam tusfürdővel, ilyen olcsó, drogériákban kapható masszírozó koronggal jó alaposan átdörzsölöm a combom-fenekem. nem mondom hogy hipp hopp eltűnt minden narancsbőröm, de a változás szemmel látható

2010. máj. 22. 20:54
 27/38 A kérdező kommentje:

20:49nek:

régebben sokat sportoltam,de egyre jobban kedztem tőle elgyengülni,szóval elmentem orvoshoz,és ő mondta hogy ez van:) nem kibírhatatlan,de pl 2 perc éneklés után mér forog velem a világ..

a suliban az ilyen 10 perces futásokkal nincs baj,az nem üt meg annyira,de ha kétnaponta kellene futnom egy-egy órát,azt nem hiszem hogy bírnám. Szóval azért gondoltam az ilyen jógára,meg ilyesmikre,mert sokan erre esküsznek,de ha nem jó,akkor nem veszek feleslegesen könyvet,vagy dvd-t róla:) ( nálunk sajnos kevés a sportlehetőség,ami van,az meg eléggé drága..)

2010. máj. 22. 20:56
 28/38 A kérdező kommentje:
20:54 köszönöm! van itthon ilyen szauna készlet,abban van ilyen dörzsanyagú szivacs féle..ha az nem jó,akkor veszek majd kedden..:) úgyis most csak zuhanyozhatok egy hónapig,mert most műtöttek.. a hideg-meleg váltózuhany is jó,vagy nem?
2010. máj. 22. 20:58
 29/38 anonim ***** válasza:
65%

Nem kell csodálkozni.

Továbbmegyek:

az elhízottak között nagyon sok az alultáplált.

El lehet gondolkozni, hogy miért.

Kérdezőnek:

a fénykép alapján igencsak rádfér az edzés. A narancsbőr az ilyen típusú lányoknál (fehér, vékony bőr, északi típus) bizony jobban látszik.

A vastagabb bőrű, latinos típusnál sokkal nagyobb zsírszázalék mellett is lehetséges a , formás, feszes test.

Ha leírod a problémádat pontosan, (privátban) akkor segítek.

2010. máj. 22. 21:04
 30/38 A kérdező kommentje:
írtam,köszönöm:)
2010. máj. 22. 21:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!