Narancsbőr ellen fiatalon mi segít? Részletek lent.
Tudom,hogy ez a sokadik téma,ami evvel foglalkozik,de általában csak olyan válaszokat láttam,amik ugyanolyanok voltak..
Szóval,19 éves vagyok,és vékony,jó alakom van.(168 cm-52 kg). Semmi narancsbőr nem volt a testemen,amíg el nem kezdtem dolgozni a Mekiben..Egész nyáron ugye,heti 4-5 nap,mindennap sajtburi krumpli meg ilyenek ebédre,mást nem lehetett enni,mert meg volt határozva..
Egy nyár alatt olyan szintű narancsbőröm lett,hogyha befeszítem a fenekem,magam is megijedek tőle..
Tudom,hogy a sport jóttesz,de futás nehézkesen megy,valamint a nagy erőfeszítéssel járó dolgok is,mert kisebb a tüdőm térfogata az átlagosnál,és nagyon hamar kifulladok,és ájulgatok..Eléggé szerencsétlen vagyok..:D
Milyen termékeket,ételeket,és sportokat ajánlanátok? Itt a jó idő,nyáron megyek nyaralni,életemben először tengerpartra,szeretnék jól kinézni!
köszönöm előre is!:)
Az a helyzet, hogy engem nem érdekel, hogy hány fő beszél itt sületlenséget.
Ez őket minősíti, nem engem.
Én biztos nem mennék mondjuk egy irodalmi egy asztalosoknak szóló kérdésre okoskodni, mert azzal saját magamat égetném le.
De hát vannak ilyen emberek.....sajnos.
Sporttal 20 éve foglalkozok, nem nagyon van itt senki, akit méltónak tartanék egy vitára. (ez is sajnos, mert örülnék ha lenne)
Várom a 3 embertől az emberi test alapszöveteinek a felsorolását, ill. hogy a narancsbőr melyik szövetféléből áll....
Tessék itt a lehetőség.
itt vagyok.
de ha ennyire tájékozott vagy,elmondanád,hogy milyen termékek válnak be a sport,meg sok víz mellett? vichy meg ilyenek?l'orealt próbáltam,5ezer ft volt,de semmit nem ért..
remélem,miután megnézted a képet,egyetértünk majd abban hogy nem kell fogyóznom..remélem:)
csak hogy szegény kérdezőnek is válaszoljon valaki:
nem hinném hogy az ilyen drága csodaszer krémek sokat használnának. én futni meg úszni szoktam, meg zuhanyzáskor miután bekentem magam tusfürdővel, ilyen olcsó, drogériákban kapható masszírozó koronggal jó alaposan átdörzsölöm a combom-fenekem. nem mondom hogy hipp hopp eltűnt minden narancsbőröm, de a változás szemmel látható
20:49nek:
régebben sokat sportoltam,de egyre jobban kedztem tőle elgyengülni,szóval elmentem orvoshoz,és ő mondta hogy ez van:) nem kibírhatatlan,de pl 2 perc éneklés után mér forog velem a világ..
a suliban az ilyen 10 perces futásokkal nincs baj,az nem üt meg annyira,de ha kétnaponta kellene futnom egy-egy órát,azt nem hiszem hogy bírnám. Szóval azért gondoltam az ilyen jógára,meg ilyesmikre,mert sokan erre esküsznek,de ha nem jó,akkor nem veszek feleslegesen könyvet,vagy dvd-t róla:) ( nálunk sajnos kevés a sportlehetőség,ami van,az meg eléggé drága..)
Nem kell csodálkozni.
Továbbmegyek:
az elhízottak között nagyon sok az alultáplált.
El lehet gondolkozni, hogy miért.
Kérdezőnek:
a fénykép alapján igencsak rádfér az edzés. A narancsbőr az ilyen típusú lányoknál (fehér, vékony bőr, északi típus) bizony jobban látszik.
A vastagabb bőrű, latinos típusnál sokkal nagyobb zsírszázalék mellett is lehetséges a , formás, feszes test.
Ha leírod a problémádat pontosan, (privátban) akkor segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!