Narancsbőr ellen fiatalon mi segít? Részletek lent.
Tudom,hogy ez a sokadik téma,ami evvel foglalkozik,de általában csak olyan válaszokat láttam,amik ugyanolyanok voltak..
Szóval,19 éves vagyok,és vékony,jó alakom van.(168 cm-52 kg). Semmi narancsbőr nem volt a testemen,amíg el nem kezdtem dolgozni a Mekiben..Egész nyáron ugye,heti 4-5 nap,mindennap sajtburi krumpli meg ilyenek ebédre,mást nem lehetett enni,mert meg volt határozva..
Egy nyár alatt olyan szintű narancsbőröm lett,hogyha befeszítem a fenekem,magam is megijedek tőle..
Tudom,hogy a sport jóttesz,de futás nehézkesen megy,valamint a nagy erőfeszítéssel járó dolgok is,mert kisebb a tüdőm térfogata az átlagosnál,és nagyon hamar kifulladok,és ájulgatok..Eléggé szerencsétlen vagyok..:D
Milyen termékeket,ételeket,és sportokat ajánlanátok? Itt a jó idő,nyáron megyek nyaralni,életemben először tengerpartra,szeretnék jól kinézni!
köszönöm előre is!:)
Igen,persze úgy értem,bocsi. Sz volt meghatározva,hogy mit ehetünk ott.. De mikor reggel 5kor mentem dolgozni,sajnos nem az volt bennem félig csukott szemekkel,hogy naa,akkor most csinálok szenyákat..:S
Úgyhogy persze én hibám teljesen,de az eredmény ugyanaz..narancsbőr:S
tippek?:)
és bocsi a félrefogalmazásért!:D
Ha ez így lenne, sikerrel perelhetnéd őket.
Nehezen helyrehozható hibát követtél el, kár is másra kenni.
Egyszerűen le kell fogynod, máshogy nem fog eltűnni a narancsbőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!