Tényleg nem tudom. Segítene valaki?
nem tudom h fogyókúrásan fogyjak-e vagy csak életmódváltással. Melyik a jobb?
Valamint a puffasztott rizs nem hízlal?
a rizs az semmilyen formában nem hízlal, azt eheted
(csak én utálom mert olyan, mint ha papírt ennél, íztelen)
és első kérdésre kapok választ?
De a rizsben 1 csomó szénhidrát van, aki fogyni akar az se jó nem?
kb 34 kcal van egy puffasztott rizs szeletben..
ráadásul még telít is
Egyértelműen életmódváltás, ami kúraszerű, az sosem lehet elég hatásos!
Én fél éve kezdtem el az életmódváltást, és az edzést, 170 cm magas vagyok, és 58 kiló voltam, most 60 kiló vagyok, de soha még nem néztem ki ennyire jól... Izmos vagyok, feszes, sehol a narancsbőr.
Az elején nem volt könnyű, mert én elég radikálisan változtattam. Napi 1-2 evést lecseréltem 5-6 ra. Inni előtte is aránylag sokat ittam, de 2-2,5 literből lett 3-4. A kenyeret teljesen elhagytam, a cukrot is, édesítésre stevia-t használok. Sok sovány húst, illetve halat eszem, mellé zöldség, gyümölcs, de azt délután már nem, kivéve edzés után. reggelire zabpelyhet eszem joghurttal, este túrót. 4 hónapja nem ettem csokit, heti egyszer viszont megjutalmazom magam egy fagyival, túrókrémmel, vagy túrórudival.
Edzést tekintve heti 3x konditerembe járok, ahol cardio edést kombinálok súlyzóssal, mellette heti 2x szaunázom (infra), és futok 2-3x. Az elején nagyon nem bírtam, ma már lefutok 5-6 km-t egy szusszra minden gond nélkül. A közérzetem is jobb azóta, nem vagyok fáradékony, jobban fog az agyam stb.
Ami meg a pufirizst illeti, az nem fogyaszt... A rizsnek 70%-os a szénhidráttartalma, viszont egészségesebb, mint a fehér kenyerek és társaik... Ha meg rizst eszel, akkor egyél barna rizst.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!