Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem érzem magam kövérnek de...

Nem érzem magam kövérnek de az vagyok mit tegyek?

Figyelt kérdés

160-cm vagyok és 75 kg

nem érzem magam huu de kövérnek de az vagyok legalabb is a labaim vastagok mivel alacsony is vagyok persze ha magasabb lennék nem lenne ilyen problémám valaki valami tanacs h tudjak valamit fogyni lathatoan szeptemberig ?

kondi tanacsal keruljetek nem akarok oda menni inkabb futok a levegon sulyzoim vannak de szerintem itt elso lenne a zsiregetes es nem az izom noveles

NORMALIS VALASZOKAT KERNÉK

FLEGMA BUNKO EMBEREK KERULJENEK

#fogyás #érzés #kovernek
2017. júl. 18. 20:32
1 2
 11/11 anonim válasza:

Nem akarok bunkó lenni, előre is bocs, ha megsértelek.

Képzeld, nekem 70 kilóval ropi combjaim voltak (hol vannak már azok a szép idők, amikor ,,csak'' annyi voltam) és a hasamra volt szinte az összes kiló rárakódva.

Tiniként!!!

Úgyhogy ahelyett, hogy azon sopánkodnál, hogy milyen szörnyen kövér vagy, mert nem a legeslegvékonyabbak a combjaid, inkább becsüld meg, hogy nem kell 110 kilóval szenvedned.

Ha meg zavar, akkor tegyé ellene😊😅

Ennyi

2017. nov. 20. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!