Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 163 cm vagyok, és 48 kg,...

163 cm vagyok, és 48 kg, egyébként 16 éves, ez jó? Vagy fogynom kellenne, mert sosem vagyok megelégdve magammal, és mindig kövérnek érzem magam

Figyelt kérdés

2016. aug. 11. 20:14
 1/7 anonim ***** válasza:

Anyám csak kicsit magasabb, mint te és 120 kg. Na ő kövér, te kizárt,hogy az legyél. Ha nem vagy elégedett a formával,akkor sport és táplálkozz megfelelően!

Kis segítség :

[link]

[link]

2016. aug. 11. 20:33
 2/7 anonim ***** válasza:

xDDDDDDDDDDDDDDD

még egy anorexiás, fogyjál még öcsém akkor

2016. aug. 11. 20:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Adri, te vagy az? :D
2016. aug. 11. 20:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Testképzavaros vagy.

Mi hiába írjuk neked, hogy tökéletes vagy, úgysem fogod elhinni!

Adok egy tanácsot: állj a tükör elé, nézz mélyen a szemedbe és mondd ki hangosan, hogy "Szeretem magam." Ismételd addig, napokon, akár hónapokon keresztül, míg meg nem szereted magad, és el nem fogadod magad olyannak, amilyen vagy.

2016. aug. 11. 21:06
 5/7 anonim ***** válasza:

Még igen fiatal vagy, lehet, hogy nem vagy extrém vézna, de azért már elkezdhetnél edzeni... Én se lennék boldog 48 kilóval a 163 centimhez, túl kevés.

OK, van, aki nem akar izmokat (pedig valamennyi azért nem árt a minimálison túl). Ez esetben látni kéne, hogy neked hogy áll a 48 kiló, de kb. 2 lehetőség van: egész rendben vagy, sőt akár a magad vékony módján csinos vagy vagy túl vézna. Kövér az még véletlenül sem lehetsz, legalábbis ha megvan mindkét karod.

Ok, izomsorvadtan lehet rajtad fölösleg, de akkor sem a súllyal van gond, hanem az összetétellel.

2016. aug. 11. 22:58
 6/7 A kérdező kommentje:
hát az emberek szerint,akik ismernek,azt mondják h csinos vagyok,meg valamikor én is így gondolom,az edzséhez túl lusta vagyok
2016. aug. 11. 23:02
 7/7 anonim válasza:
Szerintem testképzavarod van. Inkább ne egyél nasit meg hízlaló kaját ha eszel és jobban érzed majd magad. Amúgy meg tök vékony vagy
2016. aug. 21. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!