163 cm vagyok, és 48 kg, egyébként 16 éves, ez jó? Vagy fogynom kellenne, mert sosem vagyok megelégdve magammal, és mindig kövérnek érzem magam
xDDDDDDDDDDDDDDD
még egy anorexiás, fogyjál még öcsém akkor
Testképzavaros vagy.
Mi hiába írjuk neked, hogy tökéletes vagy, úgysem fogod elhinni!
Adok egy tanácsot: állj a tükör elé, nézz mélyen a szemedbe és mondd ki hangosan, hogy "Szeretem magam." Ismételd addig, napokon, akár hónapokon keresztül, míg meg nem szereted magad, és el nem fogadod magad olyannak, amilyen vagy.
Még igen fiatal vagy, lehet, hogy nem vagy extrém vézna, de azért már elkezdhetnél edzeni... Én se lennék boldog 48 kilóval a 163 centimhez, túl kevés.
OK, van, aki nem akar izmokat (pedig valamennyi azért nem árt a minimálison túl). Ez esetben látni kéne, hogy neked hogy áll a 48 kiló, de kb. 2 lehetőség van: egész rendben vagy, sőt akár a magad vékony módján csinos vagy vagy túl vézna. Kövér az még véletlenül sem lehetsz, legalábbis ha megvan mindkét karod.
Ok, izomsorvadtan lehet rajtad fölösleg, de akkor sem a súllyal van gond, hanem az összetétellel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!