Nem érzem magam kövérnek de az vagyok mit tegyek?
160-cm vagyok és 75 kg
nem érzem magam huu de kövérnek de az vagyok legalabb is a labaim vastagok mivel alacsony is vagyok persze ha magasabb lennék nem lenne ilyen problémám valaki valami tanacs h tudjak valamit fogyni lathatoan szeptemberig ?
kondi tanacsal keruljetek nem akarok oda menni inkabb futok a levegon sulyzoim vannak de szerintem itt elso lenne a zsiregetes es nem az izom noveles
NORMALIS VALASZOKAT KERNÉK
FLEGMA BUNKO EMBEREK KERULJENEK
Szia!
Én 165 centihez voltam 80-85 kiló. Rövid idő alatt szedtem magamra, ezért nem is igazán tűnt fel mekkora vagyok, míg viszont nem láttam magam egy fotón. Én sem éreztem magam kövérnek, nekem is a labaim voltak inkább erősebbek. Én a LifeT!lt kockahas programját kezdtem el csinálni, de bevallom, edzeni egyáltalán nem jártam el. Önmagában a diéta hozta a hatalmas változást számomra, és nem is feltétlen a kevés kaja, mert simán jól lehet lakni a mennyiséggel, hanem az ételek minősége, és hogy egészséges dolgokat fogyasztottam. Az első kilók pikk pakk elkezdtek eltűnni rólam, és alig egy év alatt 63-65 kilóra fogytam.
Jó hosszú lett az írásom, de röviden: a LT kockahas diétája és ha gyorsan akarsz még több kilót leadni, akkor az otthoni edzés hozzá, ami a programhoz tartozik! :)
Senki nem hízik a levegőtől, ahogy az még nem fogyaszt, ha elhagyod a kenyeret és az édességet.
Ha irreálisan kevés kalóriával hízol, akkor vizsgáltasd ki magad.
A súlyzózás nem árt az izmok megtartása miatt sem (kalóriadeficitben úgysincs sok esélyed izmot felszedni, kezdőként megy picit, annyi), de inkább sok aerob s valamennyi kardió menjen, ha a mozgással sokat akarsz besegíteni a fogyásnak. S persze egyél rendes deficitben, az elkerülhetetlen.
Az étkezésre sajnos mindenképp oda kell figyelned ha tartós változást szeretnél.
Otthoni súlyzós,saját testsúlyos edzésnek én szívből ajánlom Péntek Enikőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!