Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem hízok?!

Miért nem hízok?!

Figyelt kérdés

30 éves férfi vagyok. Tudom hogy ez fogyókúrák kategória, és hogy amúgyis az a "normális" manapság ha valaki az elhízás miatt aggódik, de az én problémám fordított. Jelenleg 184 centihez 60 kiló vagyok. Az igazsághoz hozzátartozik hogy anyám úgy nevelt fel hogy alultáplált voltam (erre csak manapság jöttem rá).

De ma már eszek rendesen mégis alig 4 kilóval gyarapodtam az utóbbi 5 évben. És itt megálltam.

Régen sokat önkielégítettem talán ez is közrejátszhatott. De pár éve mindent megpróbálok. Végzek fizikai munkát, sportolok, edzek és persze annyit eszem amennyi jólesik. Az étvágyam normális. Talán valami hormonális zavar? Vagy a pajzsmirigy?

2017. júl. 18. 08:42
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Csak arra gondoltam hogy az ember emiatt fehérjét veszíthet kedves utolsó.:D Amúgy a dió amit az első írt tök jó (lenne) csakhát az a boltban aranyárban szokott lenni, és eléggé hozzászoktam a spóroláshoz.
2017. júl. 18. 22:58
 12/12 anonim ***** válasza:

Maximumk néhány gramm fehérje alkalmanként s gondolom, extrém gyakori önkielégítéskor ez még le is esik, bár ehhez nem értek. Mindenesetre ez szinte senkinél sem számottevő mennyiség.

Na ja, nekem se telik dióra (mondjuk fa van dögivel a környéken, tényleg brutál sok), de számos olcsóbb olajos mag van :) A szezámot és a mákot preferálom a kálcium s az íz miatt ;) De aki mindenfélét eszik, annak kevésbé fontos az olajos mag és nem is kell belőle sok.

2017. júl. 18. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!