Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 14 kilót fogytam most meg...

14 kilót fogytam most meg hízok vissza mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mindennapi sportal, egészséges étkezéssel fogytam le 5 hónap alatt, mert nagyon kevés 900-1100 kcal-t ettem egy nap. Most már nem akarok tovább fogyni 1600-ra emeltem a keretet az elmúlt 3 hétben, de 5 kilót visszahíztam! Mit tegyek? Mozgok és egészséges dolgokat eszek most is. Egyáltalán nem eszek sokat szerintetek be fog állni vagy valami?

2017. jún. 13. 19:23
 1/10 anonim ***** válasza:

1. Minden bizonnyal csak izom.

2. 900 kcal és "egészséges" nem fér össze. A kalóriabevitel is lehet egészségtelen, ez pedig az.

3. Ha még sem izom, akkor sikeresen megrémítetted a tested és elkezdett raktározni... ilyenkor várj, hogy visszatérj normál súlyra és kcal bevitelre és helyreáll.

2017. jún. 13. 19:26
 2/10 anonim ***** válasza:
Ajaj nem szabadott volna ilyen gyorsan megemelni a kcalt.Mondjuk hetente mehetett volna +100kcal vagy kethetente.Viszint most mar mindegy majd maskor jobban figyelsz
2017. jún. 13. 19:33
 3/10 A kérdező kommentje:
De akkor be fog állni és lemegy ez az 5 kiló? :s Nem tudtam hogy lassan kéne növelni. Elszúrtam, újra meghízok ennyitől?
2017. jún. 13. 19:50
 4/10 anonim ***** válasza:
most mar mindegy mi lesz egyel 1200at az az egeszseges ha kevesebbet eszel az eletedet kockaztatod es inkabb hizz mint meghalj
2017. jún. 13. 19:53
 5/10 anonim ***** válasza:
71%

Dehogy megy le, sőt!

Mondd, te egy kérdésnél sem olvastad, hogy nem lehet 900-1100 kalóriával lefogyni, mert pont ez a visszahízás a törvényszerű eredmény? Mi a fenétől nem híznál, magyarázd el nekem, ha másfélszer annyit eszel, mint eddig?! Ember, tönkrevágtad az anyagcserédet!!!

És még most is azt hiszed, hogy "egészséges étkezéssel" fogytál le. Nem. Te lekoplaltad, ami minden, csak nem egészséges.

Attól, hogy valaki csak egészséges(nek mondott) dolgokat eszik, még nem lesz egészséges a teljes étkezése.

Ezt kéne megérteni.

Okos ember más kárán tanul, te a sajátodon.

Ennyi.

2017. jún. 13. 20:10
 6/10 anonim ***** válasza:
Mégis mit sportoltál, amit bírtál 900-1100 kcal mellett? :D Nagyon "kemény" sport lehetett tutira.
2017. jún. 13. 20:38
 7/10 A kérdező kommentje:
Naponta 30 percet futottam vagy 1 órát aerobikoztam illetve hasizomgyakorlatokat végeztem naponta. Mindent bírtam, nem volt gondom, viszont folyton éheztem és eleinte fájt a fejem ez volt az egyetlen mellékhatás.
2017. jún. 13. 21:03
 8/10 Blondie.W ***** válasza:

Majd mindennap edzek (heti 5, néha 4), és napi 2000 kcal-t megeszek, van amikor többet is, és mégis "fogyok", megy le a zsír, jön fel az izom.

Szóval kérdező, te nagyon elszúrtad, mind kaja, mind sport szempontból.

20/L

2017. jún. 13. 21:06
 9/10 anonim ***** válasza:
50%
Kérdező, annyit tehetsz most, hogy sokat edzel és a kalórit kicsit vedd vissza kb 1300-ra. Aztán hetente emelj rajta 100 kcalt.
2017. jún. 13. 22:51
 10/10 anonim ***** válasza:
3 hét alatt 5 kiló 1600 kcal mellett nem más , mint glikogén, meg az általa megkötött víz.
2017. jún. 14. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!