Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 170cm és 54 kg. Miért akar...

170cm és 54 kg. Miért akar FOGYÓKÚRÁZNI?!

Figyelt kérdés

A barátnőm meg van bolondulva.Megeszik egy tál levest,egy kicsit nagyobb lesz a hasa,és már egyből fogyni akar.Nem tom,ezt komolyan gondolja,vagy csak szivat,mert néha ilyen emojikat szokott a mondata végére tenni 😁 .Még az 54 is soványnak számit a magasságához képest!Megnéztem neten,ott azt írta 60 a norma számára.De nem akarja elhinni.Azt mondja:"Akkor legyek pocakos?"Nem az a csontváz kategória,de magas és vékony.Akkor csak divatból csinálja?

16/L ról van szó.

2017. júl. 16. 17:40
 1/5 anonim ***** válasza:
56%

Nem tudom, próbálj vele nyugodtan beszélni, és biztasd :)

És mondd neki, hogy a fiúk nem szeretik a csontvázakat! Ha nagyon változtatni szeretne egyik kicsit az alakján, akkor inkább mozogjon, mert feleslege ennyi kilóval biztos nincs.

2017. júl. 16. 18:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha nagyon változtatni szeretne egy kicsit*
2017. júl. 16. 18:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Mondd neki hogy én olyan magas vagyok mint ő, sok fiúnak tetszettem, magabiztos voltam, aztán anorexiás lettem, nagyon lefogytam, és most tök deszka vagyok :'). Elvesztettem a kisugárzásom is, rám se néznek... a magabiztosság nagyon sokat számít. Most építhetem fel megint :'D

Meg amúgy az is elrettentő lehet, hogy először mellből fogy általában, ha fogy, tehát először melle nem lesz, aztán meg feneke. 😂

Mondd neki még, hogy akkor inkáb erősítsen, izmosodjon, menjetek el együtt és akkor szépen fog változni a teste.

2017. júl. 16. 20:56
 4/5 anonim válasza:

Jesszus isten:o Az ilyet legszívesebben pizzával tömném :o

Komolyra fordítva, szerintem is beszélj vele, valami nem okés itt. Eleve kicsit nagyobb lesz az ember hasa ha eszik, ha pedig nagyon változtatni akar az alakján akkor erősítsen, neki a magassága miatt már nincs miből fogynia.

Az is megeshet amúgy, hogy kapja a nyomást instagrammról, facebookrol, minden ilyenről ahol a "nagy celebek" nap mint nap posztolnak a testükről, fele pedig ez miatt kés alá feküdt. Nincs az ilyennel semmi bajom, ők biztosan teljesen meg vannak magukkal elégedve, hisz nem hiába posztolnak egész alakos-fürdőruhás képeket, ha pedig ott köt ki a barátnőd, hogy egészséges életmódot fog élni, kívánom neki az örömöt és a motiváltságot, mert ezt így nem egészséges, hogy nem akar enni szinte semmit, és ezáltal nem szereti magát :)

2017. júl. 17. 23:26
 5/5 A kérdező kommentje:

Bírom,hogy folyton töltögeti kifele a netes teszteket,küldözgetve az eredményeket,amelyikekben az jön ki,hogy kövér.Múltkor elküldtem egy képet Eugenia Cooneyről,azal a felirattal,hogy ez ő 2019-ben.Erre csak ennyit írt:

"Ez anorexiás

Megállapítottam😁

Hát nem jól néznék ki úgy?

😂😂😂"

Most már kezdem azt hinni,hogy csak szivat,ennyire buta nem lehet.

2017. júl. 19. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!