170cm és 54 kg. Miért akar FOGYÓKÚRÁZNI?!
A barátnőm meg van bolondulva.Megeszik egy tál levest,egy kicsit nagyobb lesz a hasa,és már egyből fogyni akar.Nem tom,ezt komolyan gondolja,vagy csak szivat,mert néha ilyen emojikat szokott a mondata végére tenni 😁 .Még az 54 is soványnak számit a magasságához képest!Megnéztem neten,ott azt írta 60 a norma számára.De nem akarja elhinni.Azt mondja:"Akkor legyek pocakos?"Nem az a csontváz kategória,de magas és vékony.Akkor csak divatból csinálja?
16/L ról van szó.
Nem tudom, próbálj vele nyugodtan beszélni, és biztasd :)
És mondd neki, hogy a fiúk nem szeretik a csontvázakat! Ha nagyon változtatni szeretne egyik kicsit az alakján, akkor inkább mozogjon, mert feleslege ennyi kilóval biztos nincs.
Mondd neki hogy én olyan magas vagyok mint ő, sok fiúnak tetszettem, magabiztos voltam, aztán anorexiás lettem, nagyon lefogytam, és most tök deszka vagyok :'). Elvesztettem a kisugárzásom is, rám se néznek... a magabiztosság nagyon sokat számít. Most építhetem fel megint :'D
Meg amúgy az is elrettentő lehet, hogy először mellből fogy általában, ha fogy, tehát először melle nem lesz, aztán meg feneke. 😂
Mondd neki még, hogy akkor inkáb erősítsen, izmosodjon, menjetek el együtt és akkor szépen fog változni a teste.
Jesszus isten:o Az ilyet legszívesebben pizzával tömném :o
Komolyra fordítva, szerintem is beszélj vele, valami nem okés itt. Eleve kicsit nagyobb lesz az ember hasa ha eszik, ha pedig nagyon változtatni akar az alakján akkor erősítsen, neki a magassága miatt már nincs miből fogynia.
Az is megeshet amúgy, hogy kapja a nyomást instagrammról, facebookrol, minden ilyenről ahol a "nagy celebek" nap mint nap posztolnak a testükről, fele pedig ez miatt kés alá feküdt. Nincs az ilyennel semmi bajom, ők biztosan teljesen meg vannak magukkal elégedve, hisz nem hiába posztolnak egész alakos-fürdőruhás képeket, ha pedig ott köt ki a barátnőd, hogy egészséges életmódot fog élni, kívánom neki az örömöt és a motiváltságot, mert ezt így nem egészséges, hogy nem akar enni szinte semmit, és ezáltal nem szereti magát :)
Bírom,hogy folyton töltögeti kifele a netes teszteket,küldözgetve az eredményeket,amelyikekben az jön ki,hogy kövér.Múltkor elküldtem egy képet Eugenia Cooneyről,azal a felirattal,hogy ez ő 2019-ben.Erre csak ennyit írt:
"Ez anorexiás
Megállapítottam😁
Hát nem jól néznék ki úgy?
😂😂😂"
Most már kezdem azt hinni,hogy csak szivat,ennyire buta nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!