Miért akar szinte minden lány fogyókúrázni, és csak
arról beszélni, hogy mi hízlal- mi egészséges és mi
nem?! Folyton csak ezzel törődnek, ahelyett, hogy azt
teszik ami jólesik és jól érzik tőle magukat?
Én éveigig úgy csináltam, hogy eszek ami jólesik, emrt nem hízok. Aztán elkezdtem hízni, aztán egyre jobban, aztán majdnem 80 kiló lettem. Azóta bizony énis odafigyelek, hogy mi egészséges...
2013. máj. 22. 16:51
Fogyókúrázni, és csak arról beszélni?
Nemtom, én egy lány ismerősömmel szinte csak szexualitásról beszélek. Nem írok ki kérdést hogy miért akar minden lány csak a szexről beszélni..
2013. máj. 22. 16:53
A társadalom és a média hibája, főleg itthon aki mindenki mással foglalkozik nem pedig magával.Írták előttem hogy nem figyelt és meghizott, tehát alapvető szinten figyelni kell, amit sok csaj főleg fiatalok csinálnak az már beteges, de ez van. Javaslom hogy ne foglalkozz az ilyen emberekkel ha elkezdenek panaszkodni hogy mit nem ehetnek és ilyesmi nyugodtan mond hogy te meg miket eszel hátha abbahagyják :) Mindig mondják hogy zöldség gyümölcs stb én meg mondom hogy meki :D Ez nem azt jelenti hogy csak azt eszek hanem azt hogy néha szoktam, a kettő nem ugyanaz.
A másik fele aki csak sajnáltatja magát hogy nem tud fogyni de mindig szar kajákat eszik, neki csak szólni szoktam hogy gondoljon arra mit eszik mielőtt azért panaszkodikhogy nem tud fogyni, egy idő után ők is abbahagyják neked a panaszkodást.
2013. máj. 22. 17:00
Én nekem egyik kedvenc témám, de nem ítélkezek senki felett és igyekszek nem az agyukra menni. Az én életemet sokáig megkeserítette a túlsúlyom, nem túl kellemes iskolában kiközösítettnek lenni emiatt. Aztán megmakacsoltam magam, lefogytam, és szeretném megtartani az eredményt. Ezért nem eszek összevissza, szeretek egészséges receptekről beszélgetni, és főleg a sportról. Fontos része az életemnek mindez. De hagyok levegőt másnak, és nem nézek szúrós szemmel, ha kólát iszik meg sült krumplit eszik, mindenkinek saját dolga, mit engedhet meg.
2013. máj. 22. 17:55
Előző vagyok, amúgy ha nem lennék hajlamos a hízásra, akkor tuti én is minden nap ennék, amit megkívánok. Vannak csajok, akik postolják ki minden nap instagramra mennyi nutellát meg csokit tolnak be, aztán cérnaszálak. De van sajnos aki nem ilyen szerencsés.
2013. máj. 22. 17:57
talán azért mert a duci, kövér embereket senki nem szereti és és igyekeznek tenni ez ellen...
2013. máj. 22. 20:32
22 éves koromig én is azt ehettem és annyit, amennyi belém fért. Visszagondolva hihetetlen mennyiségeket bírtam enni a két öcsém mellett. :D 22 éves koromban elköltöztem a szüleimtől és én főztem. Bár akkor sem diétáztam, megettem a sültkrumplit is, elkezdtem mellette tornázni heti 3x és nem híztam. 26 évesen kipróbáltam más sportot, heti 4 órát és eldöntöttem vékonyabb leszek. Na a nyarat kisebb nagyobb zabarohamokkal vékonyan átvészeltem, majd nagyon beteg lettem ágyban fekvés volt 1 hónapig... Utána elment a kedvem a sporttól, lecsökkentettem 2-3 órára, ettem ami jól esett és hopp felcsúszott 7 kiló. 3 hete kaptam észbe, azonnal belendültem, heti 5 óra sport, egészséges életmóddal, nem nagy zabákkal, de nem is koplalással 3 kiló minusz. Már csak 4 van hátra! :))) Szeretek fogyókúrás receptekről beszélni, jól főzök és szeretem az új ízeket, imádok kísérletezni, új ételeket kitalálni! A párom is örül hogy egészséges kajákat csinálok a nagy része ízlik is neki, bár van mikor neki külön főzök.
2013. máj. 23. 08:15
2013. máj. 23. 08:15
9/10 anonim válasza:
Azért mert a fiúk a tökéletes alakú lányokat keresik. Lehet, hogy most rögtön valaki utánam azt írja, hogy ez nem igaz, mert jó ha van mit fogni a lányokon, de nézzetek csak meg egy GYK-s " Fiúk, szerintetek milyen az alakom?" kérdést. Mindenhol szép, jó alakú lányok raknak fel képet, de még sokan így is találnak bennük kivetnivalót. Hol picit lötyibb a bőr, hol a kar nem elég vékony, hol picit lapos a popsi. Soha sem az összképet nézik, szőrszálhasogatók. Ezért nem akarok, és a többi lány se akarjon megfelelni egy férfinak sem.
2013. jún. 30. 18:19
"Mindenhol szép, jó alakú lányok raknak fel képet, de még sokan így is találnak bennük kivetnivalót"
Egyrészt ez b@romság, mert olyanok raknak fel képet akik mögött aligha van pár hónapnál hosszabb edzésmúlt. Általában, ráadásul kellemesen zsírosak is, persze vannak jó alakú női kérdezők is.
Másrészt: akikben találnak kivetnivalót, a többség azokat is du.gná. Szóval nincs szó arról hogy a férfiak miatt kényszeresen le kell fogyni. A férfiak többsége nem olyan felszínes mint amilyennek látszani akar, és csak a lyuk érdekli, nem kell fitneszmodellnek kinézni..
2013. jún. 30. 18:56
Kapcsolódó kérdések: