Túlzott csirkemell fogyasztás? Sok volt?
Na szóval szerintetek a sok natúr csirkemell is ártalmas, az az ez sok volt egynapra nézve?
Szóval az ebédem az párolt zöldség volt grillezett csirkemellel. Amit a Tesco üzletekben árulnak.
És most szeretnék még enni egy szeletet zöldségel.
Túlzott lenne ez a mennyiség? Ettől hiznék?
GTFO
Nem hízás a legnagyobb probléma, hanem hogy a szárnyas valószínű hogy tápos volt, szóval inkább ne egyél ugyanolyan húst rendszeresen.
Én értem. De hizlal?
Mert azt olvastam hogy egyáltalán nem hizlaló étel
De mi a mennyiség? Fél kiló húsban levő fehérjénél több egy normál embernek sosem kell.
Nem a kalória sok, a túlzásba vitt fehérje nem jó. Egy szintig még nem vészes, csak felesleges, de utána egyre jobban terheli a szervezetet.
Más kérdés, hogy én akármilyen húst nem ennék, de akik ennyire nem mennek rá, azok sem betegednek meg a boltitól csak úgy...
nem volt sok..van olyan sportoló, aki két kiló ízletesre sütött csirkemellet is betol minden nélkül..
akár egy kilót is betolhatsz..
Gondoltam, hogy nem volt sok :) De akkor mit aggódsz?
Arra ne hallgass, aki szerint nem gond 1 kiló hús, az brutális fehérjebevitel, nem egészséges és jó eséllyel tripla mennyiség számodra. Van, akinek csak dupla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!