Kalóriabázison elkezdtem vezetni a fogyásom 17éves vagyok 107kiló és 178cm magas. Hogy ha eszek normális ételeket pl mondjuk Spagettit, paprikás krumplit vagy valami ilyesmit és betartom ezekkel a napi keretem akkor lefogyhatok?
Bármit eszel, kalóriadeficitben muszáj fogynod, mert nem tudsz fényből meríteni energiát...
1800 kcal elég durva deficit, persze ha bírod, akkor remek :)
Nincs "hizlaló" étel, max. előnytelen. A kalóriatöbblet hizlal, pont.
Ha pontosan ki tudod mérni, miből mennyit eszel, akkor szerintem nem probléma. Viszont így kevesebbet ehetsz. Mert egy tál tészta felér szerintem egy kiló brokkolival, a kalóriája biztosan. Mi a baj a zöldségekkel? Én is elcsábulok néha a "házi kosztra" amit a családom főz, ez nem baj, de nem mindennap. Én javaslok nekik olyan kajákat, amiket én nem szeretek, de ők igen, és akkor nincs kísértés. A spagetti... a tészta.. elég sok kalória van egy kis adagban is. Nem mondom, néha lehet, de szerintem sem a legjobb megoldás így.
Én az elején karfiollal helyettesítettem a tésztát, a bolognai szószt arra tettem :DD
A kóla nem valami egészséges, de ha lépésenként akarsz leszokni,akkor vegyél cukormenteset belőle! És amiatt nem kell, hogy bűntudatod legyen.
A chips helyett süthetsz krumplit (vagy édesburgonyát-isteni!!) sütőben, olaj nélkül. Majdnem mindennek van valami egyszerűbb, egészségesebb változata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!