Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy jobb legyen?

Mit tegyek, hogy jobb legyen?

Figyelt kérdés

Fogyókúrázom. Az étkezéssel nincs gondom. Az étrendváltozás mellett elkezdtem konditerembe is járni.

Heti 4 alkalommal megyek. Már csinálom 2 hónapja, de egyszerűen képtelen vagyok élvezni a kondiedzéseket.

Hogy vegyem rá magam, hogy élvezettel menjek edzésre? Minden nap úgy megyek, hogy a hátam közepére sem kívánom, de végig csinálom. Az otthoni torna az én esetemben felejtős, mert ismerem magam, és tudom, hogy ha nem járnék konditerembe, akkor otthon csak ülnék, pihennék.

Félek, hogy a kondis edzéseket annyira megfogom utálni, hogy lemondok erről, és akkor annyi a diétámnak. Eddig lefogytam 10 kilót, de még legalább 20 kilót le kéne adnom. Mit tegyek, hogy örömmel járjak edzésekre?

45/N

2017. júl. 10. 22:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha minden edzés után valami kényeztetnéd magad?:D Nekem bevált.
2017. júl. 10. 23:21
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha kondiba kellene járnom heti 4 alkalommal én is megutálnám a mozgást :D

Nem mindenkinek való,én is megpróbáltam annak ellenére,hogy tudtam mi lesz a vége.

Én otthon végzek sajáttestúlyos illetve súlyzós edzéseket intervall és tabata rendszerben amit heti néhány alkalommal futással egészítek ki.

Viszont ha neked ez felejtős akkor találnod kellene egy olyan mozgásformát amit élvezel is,anélkül majdnemhogy semmi értelme.

2017. júl. 11. 07:52
 3/6 A kérdező kommentje:

Rendben, de mit találjak a kondi helyet? Írtam, az otthoni edzés felejtős, mert ismerem magam, a lustaság győzne. Próbáltam, nem ment, ezért mentek konditerembe.

Napi szinten gyalogolok 4-6 km-t de ez nem elég a fogyáshoz. Futás szintén felejtős mert súlyos asztmás vagyok. 15 méter után befulladok. Ezért gondoltam a konditermet..

2017. júl. 11. 09:25
 4/6 anonim ***** válasza:
minek kinozd magad ha nem szereted huzni/tolni a vasat? keress ra fegyenc edzesre vagy a sajat testsulyos edzesre. oda nem kell vas, lehet otthon is csinalni, bar ha akaratgyenge vagy tok mindegy.
2017. júl. 11. 09:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Más mozgásforma, ami tetszene nincs?

Én már évek óta otthon tornázom, pedig a lustaságnál az én képem szerepel, de akaraterővel ráveszem magam.

2017. júl. 11. 11:35
 6/6 A kérdező kommentje:
Szívesen kézilabdáznék, vagy röplabdáznék mert régen versenyszerűen csináltam. De hát eltelt 20 év. Sajnos hiába, de ahol élek nincs lehetőség ezekre a sportokra mert egyedül ezt nem lehet csinálni. Táncolni nem tudok. a torna meg megint olyan amit otthon kell csinálni. Az otthoni dolgok nem jók..Lényeg, hogy ne otthon legyen mert akkor nincs akaraterő. Csinálom a konditermi edzést, de nem élvezem.. ezen kéne változtatnom, de nem tudom hogyan. A fegyencedzésre inkább nem mondok semmit..
2017. júl. 12. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!