Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 10 kg fölöslegem van. Mit tegyek?

10 kg fölöslegem van. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szóval 10 kg-ot kéne leadnom. Ha figyelek a kajákra, sokat mozgok, augusztus végére letudnám adni?

És még egy kérdés: ha nagyon kívánom a kenyeret, édességet, milyen vitaminhiányom van?

Szedjek vitamint? Ugye nem növeli az étvágyat?

2010. máj. 21. 10:15
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha tényleg nagyon durván kívánod ezeket,. esetleg Candida gombafertőzésed lehet. Mondjuk ahhoz más tünet is társul.

[link]

Egyébként, egyezséges kaják, sok sok mozgás. Hidd el, elkezded majd jól érezni magad, belelendülsz, és aztán már nem fog izgatni, leadod-e augusztusra. Velem is így volt.

2010. máj. 21. 10:30
 2/9 anonim ***** válasza:

lószart van candidája (illetve van, ugye, mivel mindenkinek a szervezetében van)....

kevés a szénhidrát az étrendedben, magyarul ócska a diétád

[link]

2010. máj. 21. 12:19
 3/9 anonim ***** válasza:
jól van (első vagyok), én is írtam, hogy nem valószínű...
2010. máj. 21. 14:05
 4/9 A kérdező kommentje:
hát tényleg nincs:D
2010. máj. 21. 16:40
 5/9 anonim válasza:
Sportolj, és ne zabálj folyamatosan.
2010. máj. 21. 18:59
 6/9 anonim válasza:
0%
Rúgj be, hányjál, másnaposan étvágyad se lesz, meg verni fog a víz, minimum két kiló minusz
2010. máj. 23. 15:14
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Koplalj
2010. máj. 23. 16:20
 8/9 anonim válasza:
ha havi 1-2 kg jön le, az a normális, ha ennél sokkal több, akkor az vissza fog rád menni... vagyis sokkal több fog visszamenni. egészségesen étkezz, sok zöldség+gyümölcs+csirkehusi+hal, és sportolj mellé. ennyi.
2010. máj. 23. 18:10
 9/9 anonim válasza:
a 90 napos diéta szerintem pont ideális..kisebb könnyítésekkel(én pl.kihagytam a víznapokat,mégis leadtam 10 kg-t)..és némi mozgás sosem árthat..sőt!!pl..életmódváltásnak számít az is,ha mozgólépcső helyett a sima lépcsőt választod,néha busz helyett a séta is megfelel..kitartás!! én is most kezdem el újra!!:))
2010. máj. 23. 19:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!