10 kg fölöslegem van. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szóval 10 kg-ot kéne leadnom. Ha figyelek a kajákra, sokat mozgok, augusztus végére letudnám adni?
És még egy kérdés: ha nagyon kívánom a kenyeret, édességet, milyen vitaminhiányom van?
Szedjek vitamint? Ugye nem növeli az étvágyat?
2010. máj. 21. 10:15
1/9 anonim válasza:
Ha tényleg nagyon durván kívánod ezeket,. esetleg Candida gombafertőzésed lehet. Mondjuk ahhoz más tünet is társul.
Egyébként, egyezséges kaják, sok sok mozgás. Hidd el, elkezded majd jól érezni magad, belelendülsz, és aztán már nem fog izgatni, leadod-e augusztusra. Velem is így volt.
2/9 anonim válasza:
lószart van candidája (illetve van, ugye, mivel mindenkinek a szervezetében van)....
kevés a szénhidrát az étrendedben, magyarul ócska a diétád
3/9 anonim válasza:
jól van (első vagyok), én is írtam, hogy nem valószínű...
4/9 A kérdező kommentje:
hát tényleg nincs:D
2010. máj. 21. 16:40
5/9 anonim válasza:
Sportolj, és ne zabálj folyamatosan.
6/9 anonim válasza:
Rúgj be, hányjál, másnaposan étvágyad se lesz, meg verni fog a víz, minimum két kiló minusz
8/9 anonim válasza:
ha havi 1-2 kg jön le, az a normális, ha ennél sokkal több, akkor az vissza fog rád menni... vagyis sokkal több fog visszamenni. egészségesen étkezz, sok zöldség+gyümölcs+csirkehusi+hal, és sportolj mellé. ennyi.
9/9 anonim válasza:
a 90 napos diéta szerintem pont ideális..kisebb könnyítésekkel(én pl.kihagytam a víznapokat,mégis leadtam 10 kg-t)..és némi mozgás sosem árthat..sőt!!pl..életmódváltásnak számít az is,ha mozgólépcső helyett a sima lépcsőt választod,néha busz helyett a séta is megfelel..kitartás!! én is most kezdem el újra!!:))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!