Mit tegyek, hogy ne érjenek össze a combjaim?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, és nAgyon zavar. Kövér egyébként nem vagyok, csak a combjaimmal vagyok elégedetlen.
Valami diéta vagy sport?
2017. júl. 4. 21:29
1/6 anonim válasza:
Lehet akár a genetikád is, amiért összeér a combot, ha nem nagyon széles a csípőd akkor max az egészségtelen csontsoványság után nem fog összeérni, de akkor már korházi eset leszel.
Nem értem amúgysem, hogy mi ez a mánia a tight gap-el. Akkor vagy nőies, ha karcsú vagy, de formás, és ehhez hozzátartozik, hogy összeérjenek a combjaid.
3/6 anonim válasza:
az csak jól néz ki egy csajon ha összeérnek a combjai :D
4/6 anonim válasza:
na meg egy idiota aki a celebeket koveti.......
5/6 anonim válasza:
INstant tigh gap:
1. állj a tükör elé szembe, zárt lábakkal
2. told ki a feneked hátrafelé, magyarán "pucsíts"
3. élvezd a tigh gap látványát, akár naponta többször is!
Komolyra fordítva: ne ilyesmiben mérd azt, mennyire nézel ki jól, mert az égadta világon semmi köze hozzá.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2017. júl. 5. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!