Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi segíthet, hogy a hasamról...

Mi segíthet, hogy a hasamról végleg eltűnjön a háj?

Figyelt kérdés
Tudom, lokális zsírégetés nincs. Heti +x tornázom, + figyelek az étkezésemre,nem akarok gyorsan fogyni, kb 8-9 kilót szeretnék leadni. Sajnos az a típus vagyok, akinek a hasán és derekán van a legtöbb felesleg. Egyik bnőm is így van, neki a személyi edzője(én ezt nem engedhetem meg magamnak) azt mondta, a hasa csakis diétával megy le. Azaz az étkezésen múlik a legtöbb. ebben szeretnék segítséget kérni! Mit egyek, tegyek, egyáltalán, mindenkinek lehet lapos hasa? (ja igen, van egy másfél éves kisfiam, egy szülésen túl vagyok, de gondolom ez nem lehet kifogás.)Köszi!
2010. máj. 18. 21:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Gyúrjad mindkét kezeddel a hasidat, a zsírpárnát mindennap gyúrd át krémezett kezeiddel. Nekem bevált! És mellé hasonfekve hiztánnál!Két kezedet előre kinyújtod, nem egyszerű, de nekem egy hónap alatt feszes hasam lett!Még valami nylon fóliával körbetekertem magamat, és addig hintáztam, amíg az vizes nem lett az izzadságtól! Nem írtam hülyeséget!
2010. máj. 18. 23:37
 12/16 anonim válasza:
kezdj el hullahoppkarikázni!
2010. máj. 19. 08:46
 13/16 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!
2010. máj. 19. 21:39
 14/16 anonim ***** válasza:
hat mondjuk dietazz es callanetics + pilates, meg egy kis joga hogy a lelkednek is jobb legyen:)
2010. máj. 19. 22:24
 15/16 anonim ***** válasza:
ja, dieta mellett azt ertem,hogy egyel nagyon keveset, es amit megeszel az is egeszseges legyen, zoldseg gyumolcs. semmi szenhidrat
2010. máj. 19. 22:25
 16/16 anonim válasza:

Szia. A Spektrum egyik műsorán pont ez volt a kérdés. 6 hetes teszt alapján kiderült, hogy a hasizomerősítő gyakorlatokkal nem lesz laposabb a has, csak a háj alatt erősödik az izmod.

Azonban a rúdtánctól sokkal laposabb lett a has. (Órákat venni elég drága, de árulnak DVD-t) Ha ez kizárva, akkor tényleg én is azt tudom mondani, hogy táplálkozás.

De egy biztos, felüléstől nem lesz laposabb a has.:(

2010. máj. 31. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!