Mit kellene tennem, hogy eltűnjön a pocakom?!
Szoktam tornázni: először bemelegítek krémekkel is, és elliptikus-tréneren 15 percet, vagy ugráló-kötelezek szintén ennyit. Utána felülés, törzshajlítás, különböző gyakorlatok törzsre, combra, fenékre, karra nagyon kevésszer, mert azzal meg vagyok elégedve torna nélkül is. Ilyen szempontból szerencsés alkat vagyok, mert nagyon kevés "gyúrás" után látszik az eredmény, azonnal ~pár nap után~ kitüremkednek az izmok pl. a hasamon, vagy azonnal feszesebb, keményebb lesz a combom.
De a pocakom olyan, mint egy terhes kismamának, szigorúan csakis a köldököm alatt. Nem tudom, hogy az ott zsírréteg vagy csak bőr, de egyszerűen nem képes eltűnni onnan. Szoktam futni is ritkán (volt egy térdműtétem és amiatt nem lenne szabad pedig), sétálni pedig minden nap nagyon sokat, mégsem tűnik el. Lábemelést is csinálok, attól sem tűnik el, csak egyre nagyobb lesz, mintha nőne az izom, de az a kis hurka nem tűnik el.
Mit kellene csinálnom, hogy eltűnjön? Minden más már tökéletes ~legalábbis elértem a várt eredményt~ rajtam, csak az a kis pocak idegesít.
21/L
" Mit kellene tennem, hogy eltűnjön a pocakom?! "
Kevesebbet enni.És tutira eltünteti a szervezet a felesleget mindenhonnan,még a pociról is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!