Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Zsírdisznó vagyok. Mit csinálj...

Zsírdisznó vagyok. Mit csináljak teljesen kétségbeestem?

Figyelt kérdés
Feljött rám vagy 10kg pár hónap leforgása alatt.Egész nap csak ennék még az éjszaka közepén is felébredek hogy éhes vagyok!!!! Hogyan lehetne örökre megszabadulni a kilóktól a folytonos evéstől? Ne írjátok,hogy akaraterő mert az idegig óráig tart nem szeretnék testépítő illetve fitnesz modell lenni csak vékonyabb. Itthon lakom most anyukámmal és folyton chipset meg csokit vesz és egyéb egészségtelen kajákat hiába mondom,hogy ne. Undorodom magamtól. Munkába kénytelen leszek bicajjal járni bizonyos okok miatt.( későn végzek,busz nem jár az egy jó 20km oda-vissza) Mit lehetne még kitalálni hogy kényszerítve legyek az egészségesebb életmódra?
2017. jún. 12. 10:58
1 2
 11/17 anonim válasza:

Gimiben kezdrem fogyozni(10éve). Eleinte nehéz volt mert anyu mama folyamat sutott finit hétvégén. Aztán mondtam, hogy elég én lefogyok. Akaraterovel fogytam le. Ez tényleg semmi más. Chipset buliban ettem csak csokit unneoekkor de akkor telezabáltam magam. Ez se normális. Elkezdtem este futni 2 hét után igényelte a szervezetem a futást neked a bicajozást fogja. Csokit ilyesmit pár hét kitartás után szervezeted fogja "eltolni". Ez mind felfogás kérdése.

Evések kezdetekor igyál pohár vizet eltelit ésés emésztésnek is jobb. Ugyanez este vagy tejet az kicsit zsirosabb jobban telit.

2017. jún. 12. 15:31
 12/17 anonim ***** válasza:
Kedves #8 kommentelő, hiszed vagy sem én ezzel a módszerrel több mint 5 kilótól sikerült megszabadulnom egy nyár alatt és utána sokkal jobban érztem magam a bőrömbe. A retardált itt láthatóan te vagy, tapasztalatokat kért a kerdező és nem megjegyzéseket csak úgy megsúgom, de büszke lehetsz magadra, hogy ilyen módon reagáltál a válaszomra ;) Jár a keksz!!
2017. jún. 12. 15:32
 13/17 anonim ***** válasza:

Ennyit a 6 után nem evésről :

[link]

2017. jún. 12. 17:08
 14/17 anonim ***** válasza:
64%

Kedves 11-és válaszoló!

Nem értetted meg, pedig egyszerű. A kérdező nem edz és nem testépítő és nem végez súlyos edzéseket (ha igen akkor elnézést). Most egy átlag emberről beszélünk. Szerinted a kérdező este nyolckor edz?? És mivel azt írta, hogy későn végez, ezért nem tudjuk az 5/6/7/8. Ha mégis 7-kor biciklizik haza, akkor vacsorázhat, de akkor annak lennie az utolsó étkezésének. Én csak tippet adtam, hogy ha korán megy be dolgozni akkor előtte egyen, de akkor ne egyen 6-7 után. És kérlek olvasd el a cikket, mielőtt okoskodni kezdesz.

2017. jún. 12. 18:34
 15/17 anonim ***** válasza:
Előző vagyok... Bocsi nem 11-és válaszoló, hanem 13-as
2017. jún. 12. 18:35
 16/17 anonim ***** válasza:
Wow 5 kiló gratulálok, 40et dobtam le 10 hónap alatt szálkásító étrenddel, de legyél te okosabb, meg az is aki arról beszél, hogy este azért nem eszik, mert regenerálódik a gyomor. :D
2017. jún. 12. 20:05
 17/17 anonim ***** válasza:

Normális, átlagos emberként írom, hogy az este hat után nem evés baromság. Éjfél körül fekszem le, semmi értelme nem lenne hattól másnap reggel hét-nyolcig koplalnom. 17 kilót fogytam úgy, hogy este nyolc-kilenc közt vacsoráztam, persze nem nehezet, de salátával és tojással, sajttal, néha sült vagy párolt zöldséggel jóllaktam.

Persze ha este hattól már tv előtt hevernék és kilenckor villanyoltás, akkor jó lenne az este hatos utolsó étkezés.

2017. jún. 12. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!