Elöző 2hétbenvoltam dokinal ittakét vizsgálateredmenyemert teljesen kétségbeestem.2016.5.9. szab. petezsák ésszikz. fhr. Gs29mmgrav 7+2 terhességgaynuja.2016.5.19 Szab. petezs. Gs22mm 6+1 Fhr. Szikz. nem azonosítható. MISSED AB? Korházi beutalás UHra
Figyelt kérdés
Most teljesen letaglózott az orvos h egy korai vetéléssel van dolgom.de hozzáteszem a doki se tudta h mérje az értékeket kérdésére kérdés volt a vàlasz.h egy hét alatt kellett volna nőnie a terhességnek.olyan volt mintha nem tudja mit csinál.pedig sok mindent megélt doktor nem fiatal.a fiamat is ö diagnosztizálta h meg van.ekkorat tévedhet egy doktor??vélésre utaló jelek nem voltak.se görcs se semmi. Válaszokat előre köszönöm.2016. máj. 22. 08:48
1/9 anonim válasza:
Lehet nem a legmodernebb a gépe és ezért bizonytalan. Milliméterek és tizedmilliméterek nagyon sokat számítanak. A kórházban megnézik újra és remélhetőleg visszahívnak egy hét múlva, hogy biztosak legyenek benne, ha nem fejlődik és ugye 1-1,5 hét múlva már kellene lenni szívhangnak.
A dokidtól meg abszolút inkorrekt, hogy nem tájékoztatott...
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod...remélem h tévedett.es nincs baj.nagyon elkeseredett vagyok emiatt.remélem h hibazott.es onnantol kezdve uj orvoshoz fogok jarni.nem.megyek tobbet vissza hozza.
2016. máj. 22. 10:41
3/9 anonim válasza:
Sajnos missed ab-nak tűnik, nem valószínű, hogy ekkorát téved a doki, már kéne legyen embrio szívhanggal. Szorítok, hogy ne így legyen!
4/9 A kérdező kommentje:
De ha volt szivhang embrionak is kellett volna lennie.de elmondom kb mit.mondott vizsgalat kozben:"hmm kellene mar irnunk vmit.szamolgat szamolgat hmmm ez igy sem jo megint szolt "vmit akkor.merte ezt a 6 plusz 1 et.de azt mondta."majd tobbet tudunk ha elmesz nagy uhra.de semmit nem mondott a missed ab.ra ami kerdo jellel van benne a leletemben.nem konkretan h.most mi a gaz.a meneterol sem mondott semmit mondta utana viszont latasra.remenykedem h csak elbujt.de egy reszem ra van keszulve a legrosszabbra.annyira szeretnem.😢
2016. máj. 22. 15:46
5/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok ma hajnalban tapasztaltam egy kisebb görcs szerü érzést és volt barna folyásom is.de ezek 7 15 korül el is multak...ma 9re megyek uh ra.sztem ma mar csak este mehetek haza.😢😢😢😢
2016. máj. 23. 07:16
7/9 A kérdező kommentje:
Szerdan 7orakor megszakitjak a terhessegem.remenykedtem egy picit.de legalabb biztosra tudom h ennyi volt.nem fejlodik tovabb.elveszik.
2016. máj. 23. 12:58
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a vàlaszokat. a remenyt azert tartottatok bennem.köszönöm nektek h meghallgattatok.merhetetlenul sajnalom en is.nem hittem volna el ha nem mondjak el h ez velem tortenik.
2016. máj. 24. 10:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!