9 hetesen 22mm petezsák 7mm szikhólyag embriocsomó látható, szívhang még nincs. Mennyi esélyem lehet, hogy minden rendben van?
Sajnálom de 3 hét alatt kellene, hogy legyen embrió is. A petezsák mérete alapján kb egy hétig még fejlődhetett UH után.
Nem tudom mekkora méretig normális a szikhólyag de nekem a 7 mm soknak tűnik egyébként.
Egyébként ha menzesz előtt fogan egy baba akkor tényleg később van szívhang de ez úgy 8 hetes terhességet jelent. Inkább azzal van a baj, hogy ebben az esetben nincs 14 mm-es petezsák 2 héttel később, éppencsak egy pozitív teszted lett volna, esetleg megvastagodott mnyh.
Sajnos muvi befejezes lett a vege. Nem veteltem el, megvartam a 12 hetes uh-t, addigra elkezdett felszivodni es mutet lett a vege sajnos! A mutet utan 1 honappal megjott a menstruaciom, ezt kovetoen megint terhes vagyok, jelenleg 5,4 het, meg nem voltam orvosnal!
Remelem ez a baba rendben lesz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!