Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Zsírdisznó vagyok. Mit csinálj...

Zsírdisznó vagyok. Mit csináljak teljesen kétségbeestem?

Figyelt kérdés
Feljött rám vagy 10kg pár hónap leforgása alatt.Egész nap csak ennék még az éjszaka közepén is felébredek hogy éhes vagyok!!!! Hogyan lehetne örökre megszabadulni a kilóktól a folytonos evéstől? Ne írjátok,hogy akaraterő mert az idegig óráig tart nem szeretnék testépítő illetve fitnesz modell lenni csak vékonyabb. Itthon lakom most anyukámmal és folyton chipset meg csokit vesz és egyéb egészségtelen kajákat hiába mondom,hogy ne. Undorodom magamtól. Munkába kénytelen leszek bicajjal járni bizonyos okok miatt.( későn végzek,busz nem jár az egy jó 20km oda-vissza) Mit lehetne még kitalálni hogy kényszerítve legyek az egészségesebb életmódra?
2017. jún. 12. 10:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
mennyi az a zsírdisznó?
2017. jún. 12. 11:04
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Márpedig te vagy az, aki megeszi a chipset meg a csokit. Senki más nem fogja tudni helyetted NEM megenni...

Akaraterő és kész.

Ha éjjel felébredsz, igyál egy pohár vizet és aludj vissza. Semmi szükséged ilyenkor ételre.

2017. jún. 12. 11:10
 3/17 A kérdező kommentje:
160/72 voltam már ennyi,de lement magától és most megint feljött :(
2017. jún. 12. 11:11
 4/17 A kérdező kommentje:
Nincs itthon más csak kenyér,tészta chips csoki. Én se értem miért hiába kérem hogy legyen más. Elköltözni nem akarok semmiképp pedig akkor voltam a legvékonyabb,amikor magamat etettem.
2017. jún. 12. 11:14
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
Figyelj a kalóriabevitelre. Napi 2000 kcal-nál ne egyél többet és fogyni fogsz.
2017. jún. 12. 11:35
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 2000 kcal durva hízókúra lenne...

Nehezen tudom elképzelni, hogy tényleg ennyi van otthon. Se felvágott, se sajt, se zöldség?

De ha így, akkor vállald át a bevásárlást.

Vagy vásárolj magadnak, diákmunka, zsebpénz?

2017. jún. 12. 12:27
 7/17 anonim ***** válasza:
49%
Nekem ami bevált és ha ajánlhatom neked is minden evés előtt igyál meg egy nagy pohár vizet vagy valamilyen folyadékot, ha éhes vagy nyúlj inkább gyümölcsért ha pl édeset kívánsz, ha már érzed, hogy kezdesz teli lenni de még nem egészen tedd félre a kaját igyál meg hozzá valamit és várj egy kicsit meglátod erős teltségérzeted lesz. Nem utolsó sorban pedig próbálj meg este 6-7 után nem enni, ez nagyon nehéz az elején, de utána gyorsan hozzá szoksz és nagyon hatásos, ha sok a felesleg akkor le fog peregni rólad pár hónap alatt, nekem ez sokat segített amikor sok volt a fölöslegem.
2017. jún. 12. 13:28
 8/17 anonim ***** válasza:
52%

Este 6-7 után nem evés, még egy retardált.

Szálkásító étrendnek nézz utána.

2017. jún. 12. 13:46
 9/17 anonim ***** válasza:
Ha dolgozol és van/lesz saját kereseted akkor miért érdekel,hogy anyukád milyen kajákat vesz.Nyilván ő is hasonló alkatú,csak őt nem érdekli.Vásárolj és főzz magadra.
2017. jún. 12. 14:06
 10/17 anonim ***** válasza:
21%

A 8-as válaszoló-> ha nem tudsz normális véleményt nem tudsz írni, akkor inkább ne is írj semmit. Teljesen más a szálkásító étrend. És mivel a kérdező nem azt akarta megtudni, hogy hogyan kell szálkásítani, ezért igen 6-7 óra után nem kéne ennie. Tudod a gyomorban kell az esti étkezés és a következő nap első érkezése között egy nagyobb idő intervallum a regenerálodáshoz.

A kérdezőnek pedig semmilyen zöldség nincs otthon nálatok? Mert ha megtudnák csinálni, hogy vagy te eldugod a nasit vagy anyud vagy valaki más és helyette felvágnál zöldségeket és azt tennéd valami jól látható helyre, akkor valamennyire rá tudnál szokni, hogy a zöldség legyen a nasid. + ha esténként kiraksz az agyad mellé egy kis vizet, akkor ha felkelsz és megiszod lehet, hogy elmúlik az éhség érezted (legalábbis egy időre). És plusz ha tényleg az agy melle rakod, akkor nem kell kimenned a konyhába és nem esel kísértésbe.

2017. jún. 12. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!