Melyik alkat az "50 kilósan is zsírdisznó" (lent bőv. )?
Tehát mikor valaki megkérdezi itt a gyakorin (mint pl. ő: http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__kaloriaszamlalas__.. egy nyilvánvalóan alacsony súlyra, és ezt válaszoljátok: "Nem sok, de ettől függetlenül lehetsz tök zsíros, szar testkompozícióval, vagy lehetsz szálkás/sovány is." - tök jogos válasz, bár azért egy 50 kilós sosem tök zsíros, de valóban van különbség 50 és 50 közt, ez teljesen igaz.
Mutassatok képet a "vékonyan is zsíros" alkatról kérlek!
Értem. Értek mindent, de itt nem 80 kilóról van szó, hanem 48-50 kilókra írták ezeket sokszor a válaszolók. Narancsbőr nem jön most ide. :)
De nem vitázni szeretnék, biztos van ilyen, csak én nem tudom elképzelni. Az izomzat felépítésének nagy része amúgy is adottság - van barátnőm, aki egész életében sportolt, mégsem az a nagyon izmos típus, de van olyan barátnőm is, aki sosem mozgott igazán, mégis szép, izmos, vékony alakja van. AZ, hogy kinek mennyire látszik, mennyire kontúros az izomzata, nagyrészt alkati, genetikai kérdés, ezzel vitatkozhat bárki. :)
De szerintem 50 kilósan azért senki nem tud "zsírdisznó" lenni. :)
Válasz: a körte alkat (hajlamosabb arra, hogy egyébként ideális testsúllyal is zsírosnak tűnjön).
Ezzel véletlenül se azt mondom, hogy minden körte alkatú zsíros, és hogy ne lehetne egy körte alkattal rendelkező szálkásan izmos.
De
ha valaki nem elég intenzíven sportol és körte alkata van, akkor a "normálistól" sokkal alacsonyabb testsúllyal érheti el azt, hogy ne zsírosnak tűnjön.
- elég zavaros, igaz?
Mit akarok ezzel mondani...
A 160 centimhez még 45 kilósan is óriási sonkáim és nagy hátsóm van, miközben felül már kilátszanak a bordáim.
Itt egy példa - 50 kilós testsúly, kevés izomzattal:
Igen, értem. Ezt írtam én is, hogy az alkat, izomzat "formája" részben alkati dolog, amin javítani, vagy épp rontani lehet, de nem jelentősen.
Amúgy nem tudom elhinni, hogy ő 50 kiló - én 161 cm vagyok, és amikor 50 kiló voltam, a fele voltam a képen látható lánynak ránézésre. Holott nekem sincsenek extra izmaim, sőt. Ha ő 50 kiló, megeszem a kalapom. De igen, ő amúgy körte alkat.
Mentek a zöldek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!