Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik alkat az "50 kilósan...

Melyik alkat az "50 kilósan is zsírdisznó" (lent bőv. )?

Figyelt kérdés

Tehát mikor valaki megkérdezi itt a gyakorin (mint pl. ő: http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__kaloriaszamlalas__.. egy nyilvánvalóan alacsony súlyra, és ezt válaszoljátok: "Nem sok, de ettől függetlenül lehetsz tök zsíros, szar testkompozícióval, vagy lehetsz szálkás/sovány is." - tök jogos válasz, bár azért egy 50 kilós sosem tök zsíros, de valóban van különbség 50 és 50 közt, ez teljesen igaz.

Mutassatok képet a "vékonyan is zsíros" alkatról kérlek!

2013. jan. 12. 20:33
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Én szerintetek milyen alkat vagyok amúgy?

161 cm vagyok, 46-47 kiló. A hasam nagyrészt lapos (kivéve, amikor nagyon jól lakom :)), a csípőcsontom ugyan kilátszik, de van körülötte husi, van mit fogni a csípőmön. A cicim 70-75 B-s. Az alkarom nagyon vékony, a felkarom husibb (a testem többi részéhez viszonyítva) vagy izmos, na ezt nem tudom megítélni. Popsim nem kicsi, nem nagy, kerek. A combom vékony (nem gebe), a vádlim is elég vékony.

Adataim cm-ben:

csípő (csípőcsontnál mérve): 76 cm

derék: 60 cm

cici: 80 cm

közvetlenül cici alatt: 63 cm

popsi a legkiállóbb részen: 85 cm

Miylen alkat lehetek?

2013. jan. 12. 22:16
 12/22 anonim ***** válasza:
40%

A narancsbőr a kötőszövet meglazulása?

Tehát amikor a 20 éves, edzetlen, villámdiétával lefogyott intelligens hölgyek a narancsbőrükről kérdeznek, az nem a betegesen alacsony izomarányuk és magas zsírarányuk, soványka testük és laza, zsíros szöveteik miatt van, hanem Isten őket ilyennek teremtette. Elfogadom, imádom a hülye dumákat :)

2013. jan. 12. 23:25
 13/22 anonim ***** válasza:

banán/ egyenes (mondjuk a pontosabb meghatározáshoz a vállad is kellene)

[link]

És pont ezért nem hiszed el, hogy a linkelt lány annyi, amennyi.

Egy körtének soha sincsenek vékony combjai, még akkor sem, ha 42 kilót nyom 160-hoz.

Az én adataim most 160/49-hez (még rajtam a karácsonyi plusz):

váll: 32 (nem körben)

mell: 81

derék: 62

csípőcsont: 82

csípő (fenék legnagyobb részénél kell): 90

comb: 54

vádli: 34

Élőben hasonlóan szerencsétlenül (=aránytalanul) fest, mint a linkelt lányé.

A lábam mondjuk nagyon izmos, csak éppen nem szálkás. Olyan 6 kiló mínusszal már jobban látszana az izom, de azt a súlyt már hosszútávon nem tudom tartani (nem vagyok tini). :)

2013. jan. 12. 23:35
 14/22 A kérdező kommentje:

Igen, valahol a banán és az alma közt van az alkatom szerintem - mndkettőből igazak rám jellemzők.

Én amikor életemben a legtöbb, 52 kiló voltam, akkor is a hasamra, csípőmre rakódott inkább, a lábaimra minimálisan.

Viszont amit az ezelőtti válaszodban mondtál, azzal nem érek egyet, hogy a linkelt lánynak kevés izomzata lenne, van neki izma elég szerintem ránézésre (vagy Te hol látod, hogy nincs?), csak pont hogy ez a körte alkat - meg nem szálkás, az tény, ahhoz szerintem kevesebb kilónak kéne lennie.

De furi, hogy egy alkat típus mennyit számít.. Épp ezért mondtam már az elején, hogy lehet egy 50 kilós ilyen vagy olyan alkatú, de semmiképp nem "zsírdisznó". :)

2013. jan. 13. 00:15
 15/22 A kérdező kommentje:
Az adataid alapján Te is szép vékony vagy egyébként. Nekem akkor voltak ilyen adataim (a derekam több is volt jó pár cm-vel) mikor olyan 51-2 kiló voltam, és egyáltalán nem lehetett akkor se mondani, hogy husi lennék. :))
2013. jan. 13. 00:20
 16/22 anonim ***** válasza:

ő ilyen-

[link]

nulla izomzat-forma,magas testzsír.

zsíros csontváz.

2013. jan. 13. 01:29
 17/22 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 23:25

Sokan összekeverik a narancsbőrt a striával. Valszeg a kérdező is.

2013. jan. 14. 13:35
 18/22 anonim ***** válasza:
90%
Annyi lányt ismerek, aki sportol, egészségesen táplálkozik, és mégis narancsbőrös a feneke. A nők nem kaptak tesztotszteront, ami védené őket ettől, teljesen alkati adottság.
2013. ápr. 4. 10:51
 19/22 A kérdező kommentje:
Így van, utolsó. Csak sokan ezt nem látják be.
2013. ápr. 4. 11:06
 20/22 anonim ***** válasza:
9%

hmm akkor miért van hogy ha lefogyok eltűnik..azért mert a laza kötőszövet alatt lévő ZSÍÍÍR

ha tetszik ha nem :)

2013. ápr. 4. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!