Fiúk (14-18 évesek)! Nektek milyen alak jön be egy lányon?
Figyelt kérdés
ilyen izmosabb alak pl: [link]
vagy ez a vékonyabb talán kicsit "csontibb" alak: [link]
2012. nov. 27. 15:15
1/16 A kérdező kommentje:
a másodikhoz még ez a kép lehet jobb: [link]
(ez nem én vagyok, a képet itt találtam gyakori kérdéseken)
2012. nov. 27. 15:17
2/16 anonim válasza:
a molettebb alkatot kihagytad.
vagy az már nem is nő??
3/16 anonim válasza:
Nekem tetszik az ilyen :) a vékonyabb is :) ráadásul egy ilyen vékonyabb alakon már kb 1 hónap erősítés is meglátszik, szép sportos lehet, de már a simán vékony is tetszik, ami nem tetszik az a zsíros has pl :D itt egyiknek sincs:) (mondjuk én nem szeretem pl a nagy mellet, a kicsi viszont nagyon tetszik:)
6/16 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!2. válaszoló!Félre ne érts, szó sincs arról, hogy a moletteb nők nem nők, vannak csajok akiken cuki a husi és tényleg jól is áll nekik, de én most arra voltam kíváncsi, hogy a fiúknak ezek közül melyik tetszik jobban.
2012. nov. 27. 15:41
7/16 anonim válasza:
Nekem a picit husisabb tiusú lányok jobban tetszenek.
8/16 anonim válasza:
Pálcika lábak&kis mell&lapos has for president!
10/16 anonim válasza:
A húsosabbak jöttek be 14-18 éves koromban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!