Régen ez volt számomra a természetes, ma is menne?
Figyelt kérdés
Régen, még általános 8-középiskola 9-10-ben az volt a normális számomra, nem fogyókúra, mert vékony voltam, csak egész egyszerűen az volt a megszokott, hogy nem reggeliztem, egy db almával mentem iskolába és délután ettem itthon és ennyi. nem ettem mást, éhes sem voltam. vékony voltam, szép.
Azóta megjártam a poklok poklát, egy éve pajzsmirigybetegségben meg is híztam.
Megint menne az, mint régen?
Tudom, hogy koplalásnak tűnik, de mint mondtam, akkoriban sem volt ez szándékomban, ez volt a mindennapos.
2012. okt. 22. 18:59
1/7 anonim válasza:
Meg szoktál éhezni délelött? Ha igen, akkor nem biztos hogy menne, ha nem akkor menni fog. De tegyél egy próbát, vigyél kaját és próbáld meg nem megenni.
2/7 A kérdező kommentje:
Most házhoz vagyok kötve bizonyos okok miatt, de attól még tehetem azt amit akkor végül is.
2012. okt. 22. 19:09
3/7 A kérdező kommentje:
Nem éheztem.
2012. okt. 22. 19:09
4/7 anonim válasza:
Szerintem menni fog. Én se ettem soha, max. 1 szendvicset vittem, ha véletlenül nagyon megéhezek, de ezt a végén leváltottam pénzre, mivel volt büfé és tudam venni kaját.
5/7 A kérdező kommentje:
vissza szeretnék fogyni:)
2012. okt. 22. 19:15
6/7 anonim válasza:
bocsi h nem ideillő a kérdés, hogy vetted észre h lehet h pajzsmirigyes vagy?vagy az orvosnak mit mondtál?
7/7 A kérdező kommentje:
"Azóta megjártam a poklok poklát, egy éve pajzsmirigybetegségben meg is híztam." Pajzsmirigybeteg vagyok voltam, a vérem jó már, de a még akad gond.
2012. okt. 27. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!