Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az lenne a kérésem hogy...

Az lenne a kérésem hogy mondjátok meg hogy ez jo amit le fogok irni? Ja és bocs a helyesiras miat

Figyelt kérdés
Ma ebédre ettem sültkrumplkt meg brasojit tudjátok aki nem ismeri ezen a néven a (borsostokány) de abszolút pici adagot ettem belőle .... és ma már nem akarok enni semmit szerintetek lehet fogyni? ??Nem azt mondom hogy jaj minden nap ilyeneket eszek hanem csak hogy ma ezt ettem és hogy nem hizlal -e ??ha csak ezt ettem ma mert ma màr tényleg semmit nem akarok enni!!. amugy jövő héttől diétát csinálok hozza teszem :P ???!!!!!!!!!!!
2017. jún. 2. 12:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Jaj, istenem, ne csináld és olvass! 5-ször keveset (lehet az brassói is j nélkül), a vércukorszintnek egyenletesnek kell lenni. Reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, na esetleg vacsározni már nem muszáj, és semmiképpen se lefekvés előtt. A fehérlisztet, cukrot kihagyni, sok fehérje, zöldség, legyen gyümölcs is, de inkább zöldség, mert sok gyümölcsnek magas a cukortartalma. Kenyérféléből barna, magos, abból is keveset, édességet csak akkor, ha sehogy nem bírod ki nélküle. Sok víz. De azért ne rengeteg, mert az is káros. De mindenekelőtt írd ide, hány centi, hány kiló vagy, mert a legtöbb kérdező nincs is elhízva.
2017. jún. 2. 12:25
 2/6 anonim ***** válasza:

Egy kicsi sültkrumpli és brassói mellé nyugodtan ehetsz még, főleg, hogy ha nem teszed, akkor koplalsz és az nem jó.

A kalóriatöbblet hizlal.

Ha éhes leszel este, egyél.

S ha mindennap ennél ilyet, akkor is lefogyhatnál koplalás nélkül. Nem tudom, mit gondoltok, ha valami nem "diétás" étel valakik szerint, akkor abból pár falat is mágikusan megakadályoz benneteket a fogyásban, hacsak nem koplaltok mellé?

A brassói amúgy teljesen jó s nekem a krumplival sincs bajom, amennyiben valakit laktat és jól bírja a szénhidráttartalmát s annak fajtáját. De kis mennyiségben bármi OK, ami nem kifejezetten káros, mérgező (hogy egyesek szerint a krumpli is beleesik ebbe, az más kérdés, de ha semmit nem eszel, ami valamely csoport szerint rossz, akkor éhen halsz).

2017. jún. 2. 12:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Mégis mi baja lenne a Brassóinak? Tök normális étel. Mindenképpen egyél ma még mást is, mert ez így nagyon kevés.
2017. jún. 2. 12:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Jól olvasom...?!?

Brassói=Borsostokány...?!?

2017. jún. 2. 13:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha pici adagot ettél, akkor egyél még belőle vacsorára is (leginkább a húsból). Mellé vágj be legalább egy rendes adag zöldséget. A jó fogyókúra nem az éhezésről szól.

Ha jövő héttől diétázni szeretnél, akkor ajánlott lenne utánaolvasnod, miket érdemes enni azoknak, akik fogyni szeretnének. Már ha egyáltalán kell fogynod, nem tudunk rólad semmit (életkor, magasság, testsúly).

2017. jún. 2. 13:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem kell megijedni az ételtől!

Kis adag,az semmi. Normális adagot egyél belőle és neg van az ebéded.

1.,reggeli;banán,kefír

2.,tízórai;gyümölcs,zöldség,magvak

3.,ebéd;normál adag kaja

4.,uzsonna; gyümi,zöldség,magvak

5., vacsora;túró,kefír

Ha szeretsz nasizni,akkor csinálj olyat amibe kevés a cukor (ki szereti azokat a nassolnivalókat,amibe nincsen cukor) és ne a közértből vegyél,mert ott még a paleokat is tele rakják cukorral.

Egyél! Várnak rád sorjában az ételek!

2017. jún. 2. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!