Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Figyi. Egyik ismerősöm ezzel...

Figyi. Egyik ismerősöm ezzel fogyott 10 kg-ot 2 hónap alatt? (KÉPPEL)

Figyelt kérdés

Légyszi nézzétek meg az étrendet hogy valóban lehetséges-e?

Barátnőm küldte át hogy az ismerőse ezzel fogyott 10-et 2 hó alatt mert a barátja elvégzett egy ilyen személyiedzős iskolát és segített neki

[link]

78kg vagyok 165 cm

21/L

2017. máj. 31. 10:35
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:

Való igaz, hogy nem mértékegység a szelet és a marok, de akárhogyan nézzük, akkor is koplalós s feltételeztem, hogy nem a világ legnagyobb markáról van szó, hanem egy olyan normálisabbról, az is szór, de olyan lightos cuccnál, mint a rizs... ami persze egységnyi térfogatban lehet X és 2X kalória is...

A legtöbb esetben van hozzávetőleges mennyiség, véleményalkotáshoz elég.

Amikor emberek koplalósnak mondják a totálisan mennyiségek s összetétel nélküli "étrendet", na azt én sem értem.

2017. máj. 31. 12:09
 42/49 anonim ***** válasza:
96%
Azt hittem, arról lesz kép, hogy aki ezzel fogyott, az hogy nézett ki előtte és milyen lett az eredmény :) Úgy lenne hiteles.
2017. máj. 31. 12:16
 43/49 anonim ***** válasza:
66%

Nem olvastam végig, de láttam a kommentjeidet az első oldalon.

Nos... koplalással fogynak az emberek (kivéve, ha olyan betegségük van, ami miatt nem tudnak). Viszont amikor lefogytak vagy csak nagyon megéheztek, hajlamosak picivel többet enni, és a koplalás következményeként többet híznak vissza, mint amennyit lekoplaltak. Jogod van kipróbálni, ha szeretnéd, bár szerintem sok értelme nincs. De senki nem tart vissza.

Igazából nem értem, miért pattogsz itt, vannak szakemberek, akikhez el lehet menni (nyilván nem ingyen), és lehet tőlük személyre szabott étrendet kérni. Biztonságosabb is, mint az amatőrök itt. Vagy meg lehet kérni a barátnőd ismerősének a személyi edző barátját, akinek ugye szintén ez a feladata.

Vagy el lehet kezdeni pl. azzal, hogy itt kiszámolod a kalóriaszükségletedet:

[link]

Ezt követően pedig a kaloriabazis.hu oldalon elkezded szépen vezetni, mit és mennyit ettél naponta. Az elején macerás, mert méregetni kell, de hamar belejön az ember, és senkinek nem hullik az ölébe a siker. Ha ennyire sem vagy képes, életmódot sem fogsz tudni váltani a saját lustaságod miatt. (Nem azt mondom, hogy lusta vagy, hanem azt, hogy AKKOR vagy lusta, ha ezt nem teszed meg magadért.)

Ha nem szeretnél visszahízni, akkor heti fél kg fogyással számolj. (+ Visszatérve a betegségekhez, ekkora túlsúllyal - főleg ha rövid időn belül jött fel - meg kellene nézetni a pajzsmirigyedet, és hogy nem vagy-e inzulinrezisztens, nincs-e PCOS-ed, ha eddig még nem tetted meg. Mert ezek kezeletlenül mind nehezítik a fogyást.)

Sok sikert!

2017. máj. 31. 12:21
 44/49 anonim ***** válasza:
87%
De egy személyiedző hogy írhat olyat, hogy rizs? Mégis melyik rizs? Több fajtája van és nem mindegyiket eheti egy hízékony ember, mert többet árt vele, mint használ. Na meg pufi rizs? Jóhogy nem vattát ajánl ebédre? Ebből is látszik, hogy ezt nem hozzáértő állította össze, csak vmi sarlatán, aki azt hiszi a fehérjepor bármit megold
2017. máj. 31. 12:21
 45/49 Blondie.W ***** válasza:
54%
Nem fogyókúrázni kéne, hanem edzeni...
2017. máj. 31. 13:25
 46/49 anonim ***** válasza:
70%
A proli hitványság tökéletes megtestesítője a kérdező.
2017. máj. 31. 13:26
 47/49 anonim ***** válasza:
70%
Ha tényleg 1600 kcal-t ettél és híztál, akkor ott komoly hormonális problémád lehet. 1600 kcal, és alacsony CH mellett olvadnak le a kilók a barátnőmről, holott 158 cm, és 66 kg. Ennyivel hízni betegségre utal. Neked egy hasonló étrend felelne meg: [link]
2017. máj. 31. 15:10
 48/49 anonim ***** válasza:
95%
Ami ebben a kategóriában megy, az kész vicc...
2017. máj. 31. 15:52
 49/49 anonim ***** válasza:

Na,lefogytál kérdező? Ohh nem? Ennyi idő alatt?:DD

Mekkora gyökér lehetsz de komolyan....xDDD

2018. júl. 12. 15:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!