Figyi. Egyik ismerősöm ezzel fogyott 10 kg-ot 2 hónap alatt? (KÉPPEL)
Légyszi nézzétek meg az étrendet hogy valóban lehetséges-e?
Barátnőm küldte át hogy az ismerőse ezzel fogyott 10-et 2 hó alatt mert a barátja elvégzett egy ilyen személyiedzős iskolát és segített neki
78kg vagyok 165 cm
21/L
Márpedig igaza van, kérdező, neked bajok vannak az idegeiddel és/vagy a hozzáállásoddal. De komolyan.
Érdekesek a hozzászólások. Ti tényleg koplaltok és bírjátok? Kicsit irigyellek benneteket, én két 1300 kcalos nap után kikészülök, nem tudok jól aludni és rengeteget kell ennem, hogy másnapra rendbejöjjek... Jó, ez a másik véglet.
De ez tényleg koplalós, mégis mit mondjunk, ha nincs benne valamirevaló kalória?
A fehérjepor valóban nem edzéshez kell, hanem fehérjebevitelnek. Aki gyúr és igazán rendesen eszik, annak természetesen nem kell, de aki nem edz és valamiért az ételből nem jön elég fehérje, annak erősen ajánlott.
Hát valamit elpötyöghettél a kalóriák számolásánál, mert én 2000 kalória körül eszem, és kifejezetten vékony vagyok.
Ilyen kevés kajával tuti nem lenne rajtad 20 kiló felesleg.
Ha 1600-zal hízol, akkor mozogj többet, a lassú anyagcserédnek is jót tehet, plusz kalóriát éget.
A koplalás nem megoldás, persze neked akkor alacsonyabban van a koplalásszint. De vannak határok.
Legyen csodálatosan szép napsütéses szerda délutánotok.
Sziasztok :)
Valós mennyiségek sincsenek ebben az étrendben..kinek a marka az egy marok? Az enyém vagy az asszonyé? Egy szelet csirke? Na mekkora?
Mi alapján írjátok akkor hogy kevés, meg hogy koplalás? :)
Teljesen joggal húzta fel magát a lány, mert az tényleg nem segítség, hogy "ez szar".
Receptet egyébként nem mellékelt a barátod?
Mert konkrétan nekem az az első bajom ezzel a mintával, hogy az adott összetevők összeöntve ehetetlenek. S ha nulla kulináris élvezettel bír egy étrend, akkor biztos tarthatatlan.
Pl: natúr tonhal, tojás, saláta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!