Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Figyi. Egyik ismerősöm ezzel...

Figyi. Egyik ismerősöm ezzel fogyott 10 kg-ot 2 hónap alatt? (KÉPPEL)

Figyelt kérdés

Légyszi nézzétek meg az étrendet hogy valóban lehetséges-e?

Barátnőm küldte át hogy az ismerőse ezzel fogyott 10-et 2 hó alatt mert a barátja elvégzett egy ilyen személyiedzős iskolát és segített neki

[link]

78kg vagyok 165 cm

21/L

2017. máj. 31. 10:35
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
49%
És honnan tudod,hogy 1600 kcal-t kell enned ha (még egyszer megkérdezem) állításod szerint nincs fogalmad a helyes táplálkozásról? Megálmodtad vagy mi?
2017. máj. 31. 11:59
 32/49 anonim ***** válasza:
66%

Márpedig igaza van, kérdező, neked bajok vannak az idegeiddel és/vagy a hozzáállásoddal. De komolyan.

Érdekesek a hozzászólások. Ti tényleg koplaltok és bírjátok? Kicsit irigyellek benneteket, én két 1300 kcalos nap után kikészülök, nem tudok jól aludni és rengeteget kell ennem, hogy másnapra rendbejöjjek... Jó, ez a másik véglet.

De ez tényleg koplalós, mégis mit mondjunk, ha nincs benne valamirevaló kalória?

A fehérjepor valóban nem edzéshez kell, hanem fehérjebevitelnek. Aki gyúr és igazán rendesen eszik, annak természetesen nem kell, de aki nem edz és valamiért az ételből nem jön elég fehérje, annak erősen ajánlott.

2017. máj. 31. 11:59
 33/49 anonim ***** válasza:
54%
És az nem jut el az agyadig, hogy nem mindegy, hogy mit eszel? Igen, azt tudjuk, hogy neked nicns doktorid, és hogy álításod szerint nekem sincs, értjük, hogy az oviba képzeled magad, mikor a nyilvánvalót is tagadja az emebr, de azért csak hallottál már arról, hogy helyes táplálkozás és mozgás? Tehát nem mindegy, hogy miből eszed meg azt a 1600 kcal-t és hogy egy nap háyszor és az sem mindegy, hogy mennyit ozogsz mellette? Most te tényleg ennyire bolond vagy vagy csak tetteted?
2017. máj. 31. 12:00
 34/49 anonim ***** válasza:
39%

Hát valamit elpötyöghettél a kalóriák számolásánál, mert én 2000 kalória körül eszem, és kifejezetten vékony vagyok.

Ilyen kevés kajával tuti nem lenne rajtad 20 kiló felesleg.

2017. máj. 31. 12:01
 35/49 anonim ***** válasza:
63%

Ha 1600-zal hízol, akkor mozogj többet, a lassú anyagcserédnek is jót tehet, plusz kalóriát éget.

A koplalás nem megoldás, persze neked akkor alacsonyabban van a koplalásszint. De vannak határok.

2017. máj. 31. 12:01
 36/49 anonim ***** válasza:
66%
Ne bántásátok mert bedepizik és hízik még 20 kilót.
2017. máj. 31. 12:02
 37/49 A kérdező kommentje:

Legyen csodálatosan szép napsütéses szerda délutánotok.

Sziasztok :)

2017. máj. 31. 12:02
 38/49 anonim ***** válasza:
36%

Valós mennyiségek sincsenek ebben az étrendben..kinek a marka az egy marok? Az enyém vagy az asszonyé? Egy szelet csirke? Na mekkora?

Mi alapján írjátok akkor hogy kevés, meg hogy koplalás? :)

Teljesen joggal húzta fel magát a lány, mert az tényleg nem segítség, hogy "ez szar".

Receptet egyébként nem mellékelt a barátod?

Mert konkrétan nekem az az első bajom ezzel a mintával, hogy az adott összetevők összeöntve ehetetlenek. S ha nulla kulináris élvezettel bír egy étrend, akkor biztos tarthatatlan.

Pl: natúr tonhal, tojás, saláta

2017. máj. 31. 12:05
 39/49 anonim ***** válasza:
69%
Hát nem imádnivaló,amikor az önérzetes,követelőző, dagadt nő fasságot kérdez,majd elkezd fröcsögni? :-)
 40/49 anonim ***** válasza:
96%
Azért a vékony 2000 kcalosnak mondom, hogy VAN, aki hízik ennyivel nem vékonyan is. Az emberek kalóriaigénye eléggé szór. Én még elég hájas vagyok bizonyos helyeken, az anyagcserém átlagnál kicsit gyorsabb, úgy tűnik, de 2000-rel én is híznék, ha nem mozognék semmit. Kövérebben még fogytam vele. Vékonyan bele se merek gondolni, mozogni fogok és izmot felszedni, ez végülis minden épebb embernek járható út (1-2 végtag hiánya még belefér).
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!